Jocuri Noi

Nokia ne promite telefoane cu ecran tactil

Scris de Caesar
Marţi, 17 Iunie 2008 00:49
iphone-nokia.jpg  Cei de la Apple s-au mişcat destul de bine, anunţând deja şi succesorul mult disputatului iPhone. Nici Nokia nu se lasă mai prejos, promiţându-le consumatorilor telefoane cu ecran tactil până la sfârşitul anului.

 Informaţia a fost dată publicităţii chiar de către vice-preşedintele companiei finlandeze, Soren Petersen care însă nu a oferit şi alte amănunte ţinând însă să respingă criticile conform cărora Nokia s-a mişcat mai greu în acest domeniu faţă de alte companii concurente precum Apple sau LG.

 "Suntem o companie mare, spune el, o companie bazată pe platformă ceea ce înseamnă că facem lucrurile foarte constante şi foarte solide. Numai anul viitor vom vinde jumătate de miliard de telefoane..." (un mesaj indirect către cei de la Apple pe care Nokia nici nu-i bagă în seamă din acest punct de vedere.) Vom aştepta cu nerăbdare sfârşitul anului. Avem motive să credem că Petersen se bazează pe fapte concrete având în vedere că reprezintă totuşi Nokia, o companie care până în acest moment nu a dezamăgit.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)