Jocuri Noi

S-a lansat Nokia N96

Scris de Caesar
Miercuri, 05 Noiembrie 2008 13:42
nokia_n96_1.jpg  Nokia anunţă oficial lansarea terminalului de ultimă generaţie din seria N, Nokia N96, mult aştepatul computer multimedia hitech.

  Cu o cameră de 5 MP dotată cu lentile optice Carl Zeiss, capacitate de stocare de 16 GB expandabilă pânp la 24 GB, jocuri pe platforma N-Gage şi display de 2,8 inci, Nokia N96 se anunţă deja în topul preferinţelor cumpărătorilor din întreaga lume. Terminalul Nokia poate stoca până la 40 de ore de conţinut video, beneficiază de viteze de transfer ridicate datorită suportului USB 2.0 şi se poate conecta WLAN şi HSDPA.

  Suportă cele mai importante formate multimedia, incluzând aici MPeg 4, Windows Media Video şi Flash Video precum şi sunetul de calitate duperioară 3D.
07_nokian96.jpg
  Mai mult, camera de 5 MP vă va ajuta să surprindeţi instantanee din viaţă sau chiar filme la 30 de frames pe secundă. Preţul estimativ este de 895 dolari şi, chiar dacă N96 nu este încă disponibil în România, poate fi achiziţionat direct de la retailerii online. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi

 n96_12.jpg
Nokia.com Sursa: Nokia Corporation

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)