Jocuri Noi

Sony Ericsson K850, pe piata

Scris de Serj
Luni, 17 Septembrie 2007 06:02
K850i.jpg   Noul Sony Ericsson K850 este perfect pentru cei ce îşi doresc un telefon compact, cu o cameră foto performantă şi practică. K850 a apărut pe piaţă şi oferă utilizatorilor o camera foto de 5 megapixeli cu auto focus şi flash Xenon, pentru imagini digitale optime.

   Chiar dacă nu eşti un fotograf profesionist, K850 face totul posibil pentru a surprinde cele mai bune imagini pe telefonul tău. Funcţia Photo fix îmbunătăţeşte automat lumina cu o singură apăsare, pentru a scoate cele mai bune imagini.

 Când vrei să pozezi un obiect în mişcare, de exemplu o probă sportivă, poţi selecta funcţia BestPic şi captezi nouă poze dintr-o singură apăsare. Învelitoarea lentilelor se retrage automat cu o apăsare a butonului camerei foto şi un mod nou de selecţie îţi permite să schimbi rapid între modurile de vizulalizare a imaginilor şi a filmuleţelor.

 Tastatura telefonului are funcţie dublă: schimbă pe modul de cameră iar icoanele iluminate indică tasta care serveşte drept shortcut pentru zoomul digital şi alte funcţii. Lăsând la o parte camera foto, K850 este un telefon multimedia performant. Noul browser media aranjează toate fişierele media stocate, fie poze, filmuleţe, muzică sau podcast, într-un singur loc, oferindu-ţi o experienţă media unică, marca Sony Ericsson. Poţi vizualiza, sorta şi accesa fişierele media dintr-un singur punct al meniului.

 Telefonul K850 Cyber-shot îţi permite de asemenea să cauţi pozele după luna în care au fost făcute sau să vizualizezi imagini în thumbnail. Cu noul display de cristal, K850 asigură claritate optimă din orice unghi. Dacă o imagine este vizualizată pe ecranul luminos de cristal de 2,2 inci, funcţia inovativă auto rotate o va afişa în modul corect, portret sau peisaj, indiferent de orientarea cu care au fost realizate. Picture blogging şi video blogging îţi permit să postezi pozele şi filmuleţele tale la viteza HSDPA pe propriul blog.

 Anunţat astăzi ca un accesoriu opţional, setul de căşti Bluetooth IV840 te lasă cu mâinile libere până la 9 ore de vorbire continuă. Se conectează automat cu K850 pentru o setare uşoară, în timp ce anularea digitală a zgomotului oferă un sunet de calitate optimă.

Sursa: Hit.ro


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)