Jocuri Noi

ABBA You Can Dance.

Scris de Calin
Marţi, 08 Noiembrie 2011 10:39

ABBA You Can DanceCreatorii jocurilor de success Just Dance si Michael Jackson The Experience va aduc un alt joc din acelasi gen numit ABBA: You Can Dance, ca un tribut pentru celebra trupa suedeza a anilor ’70. Abba You Can Dance va fi lansat in data de 17 noiembrie 2011 pe platformele Nintendo Wii si va fi jucat cu ajutorul controalelor Wii si a micforonului.

 

Despre ABBA You Can Dance:

O experienta integrala si superba va este oferita prin intermediul acestui joc care va ofera sansa sa urcati pe scena pentru a canta piesele celebre a celor de la ABBA si de a va destinde cu miscarile de dans care au facut din perioada ABBA una dintre cele senzationale.

In lista de 25 de piese ABBA puteti gasi hit-uri ca si „Dancing Queen”, „Mamma Mia”, „Fernando”, „Waterloo” si „Take A Chance On Me”. Abba You Can Dance te invita pe ringul de dans, sa retraiesti momente de glorie din trecutul impresionant al celebrei trupe suedeze. Danseaza cu pana la 4 prieteni sau canta impreuna cu ei pe piesele acestea.

ABBA You Can Dance este un joc incredibil de distractiv atat pentru familii cat si pentru grupuri de prieteni. O petrecere plictisitoare se poate intoarce 180 de grade cu ajutorul acestui joc.

Trasaturi ABBA You Can Dance:

• Bucura-te de 25 dintre cele mai celebre piese a celor de la ABBA. Piesele clasice ale trupei au fost recreate digital pentru platforma Wii astfel incat sa va ofere o experienta optima.
• Creat special pentru persoana hiper-activa a grupului, dansatorul de neoprit se poate bucura la maximum de acest joc. Amicii va vor putea provoca la cantec sau dans, depinde de talentele fiecaruia.
• Descopera gradual povestea celor de la ABBA pe parcursul modului Story al jocului. Joaca un rol mic in evolutia celebrei formatii suedeze.
• Creaza-ti propriul grup cu pana ala inca doua persoane la microfon si foloseste-ti corzile vocale pentru a-ti distra prietenii.
• Exploreaza povestea celor de la ABBA cu ajutorul unui continut extins de informatii, poze si videoclipturi cu formatia.
• Compatibil cu platforma Wii. Microfon necesar pentru folosirea jocului. Microfonul este vandut separat de joc.

Screenshots ABBA You Can Dance:
ABBA You Can Dance ABBA You Can Dance ABBA You Can Dance ABBA You Can Dance
Trailer ABBA You Can Dance: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)