Jocuri Noi

ABBA You Can Dance.

Scris de Calin
Marţi, 08 Noiembrie 2011 10:39

ABBA You Can DanceCreatorii jocurilor de success Just Dance si Michael Jackson The Experience va aduc un alt joc din acelasi gen numit ABBA: You Can Dance, ca un tribut pentru celebra trupa suedeza a anilor 70. Abba You Can Dance va fi lansat in data de 17 noiembrie 2011 pe platformele Nintendo Wii si va fi jucat cu ajutorul controalelor Wii si a micforonului.

Despre ABBA You Can Dance:

O experienta integrala si superba va este oferita prin intermediul acestui joc care va ofera sansa sa urcati pe scena pentru a canta piesele celebre a celor de la ABBA si de a va destinde cu miscarile de dans care au facut din perioada ABBA una dintre cele senzationale.

In lista de 25 de piese ABBA puteti gasi hit-uri ca si Dancing Queen, Mamma Mia, Fernando, Waterloo si Take A Chance On Me. Abba You Can Dance te invita pe ringul de dans, sa retraiesti momente de glorie din trecutul impresionant al celebrei trupe suedeze. Danseaza cu pana la 4 prieteni sau canta impreuna cu ei pe piesele acestea.

ABBA You Can Dance este un joc incredibil de distractiv atat pentru familii cat si pentru grupuri de prieteni. O petrecere plictisitoare se poate intoarce 180 de grade cu ajutorul acestui joc.

Trasaturi ABBA You Can Dance:

Bucura-te de 25 dintre cele mai celebre piese a celor de la ABBA. Piesele clasice ale trupei au fost recreate digital pentru platforma Wii astfel incat sa va ofere o experienta optima.
Creat special pentru persoana hiper-activa a grupului, dansatorul de neoprit se poate bucura la maximum de acest joc. Amicii va vor putea provoca la cantec sau dans, depinde de talentele fiecaruia.
Descopera gradual povestea celor de la ABBA pe parcursul modului Story al jocului. Joaca un rol mic in evolutia celebrei formatii suedeze.
Creaza-ti propriul grup cu pana ala inca doua persoane la microfon si foloseste-ti corzile vocale pentru a-ti distra prietenii.
Exploreaza povestea celor de la ABBA cu ajutorul unui continut extins de informatii, poze si videoclipturi cu formatia.
Compatibil cu platforma Wii. Microfon necesar pentru folosirea jocului. Microfonul este vandut separat de joc.

Screenshots ABBA You Can Dance:
ABBA You Can Dance ABBA You Can Dance ABBA You Can Dance ABBA You Can Dance
Trailer ABBA You Can Dance: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)