Jocuri Noi

Armored Core V

Scris de Calin
Marţi, 13 Martie 2012 09:31

Armored Core VSeria Armored Core a celor de la Namco Bandai este renumita ca una dintre cele mai pline de actiune serii de jocuri create vreodata. Armored Core este un joc de lupta centrat in jurul unor roboti armurizati pana in dinti numiti mai pe scurt mechs. Armored Core V va fi punctul in care aceasta serie si-a schimbat radical directia.

Despre Armored Core V.

Armored Core 5 creaza o atmosfera complet noua cu continut mult mai extins decat predecesoarele sale si un mod offline foarte dezvoltat, cu diferite moduri de joc. Aditional modului offline, Armored Core V va avea si un nou mod online care va deschide drumul catre lupte impresionane atat in echipa cat si individual.

Robotii din partea cu numarul 5 din aceasta serie vor fi redusi in statura fata de cei dinaintea lor pentru a oferi noi tactici. Aceasta schimbare a avut loc pentru a schimba atentia de la atacurile puternice ale unor roboti uriasi la gandirea tactica in functie de teren.

Armored Core V se petrece intr-o lume ruinata unde umanitatea a fost impinsa pe marginea unei catastrofe globale, dar in ciuda diversitatii acestia continua sa se lupte pentru supravietuire. Tema jocului se bazeaza pe puterea de supravietuire a rasei omenesti in ciuda celor mai grele conditii.

Trasaturi Armored Core V:

Lupta strategic. Alege-ti strategia in functie de situatie si de modul de joc. Joaca defensiv si pregateste-te pentru invazie. Modul online functioneaza ca o lume constanta, astfel incat adversarii tai iti pot ataca teritoriile chiar si cand esti offline.

Creaza sisteme de aparare pe cand te afli offline pentru a-ti apara strategic teritoriile. Cand te afli online, lupta in PvP impotriva altor echipe de Mecha care iti vor ataca bazele.

Mod multiplayer complet. Modul multiplayer al acestui joc contine felurite tipuri de joc cum ar fi distrugerea unor tinte specifice sau investigarea unor locatii. Jocul impreuna cu alti jucatori este incurajat in Armored Core V. Pana la 20 de jucatori pot fi intr-o echipa in acelasi timp din care 5 simultan. In modul World te vei putea lupta impotriva tuturor pentru dominarea lumii.

Strategii ofensive. Armored Core 5 a fost modificat in asa fel incat sa ofere strategii cat mai clare pentru a lansa ofensive impotriva inamicilor vostri.

Personalizare extinsa. Jocul ofera foarte multe feluri in care iti poti personaliza jocul, de la roboti, la arme chiar si pana la teritoriile detinute.

Armored Core V va fi lansat pe consolele Play Station 3 si Xbox 360 in data de 20 Martie 2012.

Screenshots Armored Core V:
Armored Core V Armored Core V Armored Core 5 Armored Core 5
Armored Core 5 Armored Core V Armored Core 5 Armored Core V
Trailer Armored Core V: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)