Jocuri Noi

Dark Souls

Scris de Calin
Marţi, 13 Septembrie 2011 11:30

Dark Souls Dark Souls este un fantasy RPG produs de Namco Bandai Games America ce va fi lansat pe platformele PS3 si X-Box 360 in data de 4 octombrie 2011. Acest joc cu o grafica extraordinara ne aduce aminte de vechile jocuri RPG cum ar fi Drakan, dar cu multe imbunatatiri atat ca aspect cat si in gameplay si mecanica.

Despre Dark Souls:

Experienta oferita de acest joc este incredibila. Dark Souls a trecut peste multe bariere setate de jocurie precedente de acest fel. Dark Souls incurajeaza jucatorii sa exploreze si necesita o anumita adaptabilitate din partea jucatorului. Cu cat veti explora si descoperi mai mult din aceasta lume, Dark Souls va va recompensa cu continut excelent.

Dark Souls ofera un gameplay provocator, fluid fara sa recurga la mecanici banale. Dark Souls este succesorul spiritual al jocului Demons Souls din care s-a inspirat nu doar cu numele.

Fata de predecesorul sau, Dark Souls se va baza mai mult pe explorare decat pe actiune, cadrele medievale fiind excelente pentru un astfel de tip de joc. Universul Dark Souls este plin de cavaleri cu planuri malefice, creaturi agresive si tot felul de inamici cu aure rele.

Clasele disponibile in Dark Souls:

In acest joc veti putea alege intre cinci tipuri de eroi: soldat, cavaler, vrajitor, Solaire of Astora si cavaler intunecat, adica dark knight. Aceste cinci clase au fost disponibile la E3 anul acesta, dar nu sunt singurele care isi vor face aparitia odata cu lansarea jocului.

Fiecare dintre aceste clase aduce ceva unic si sunt in asa fel create pentru a acoperi nevoile tuturor tipurilor de jucatori.

Dark Souls accentueaza mult lupta pozitionala, un exemplu ar fi, un inamic similar unui rinocer care ataca prin sprinturi periculoase daca te va atinge, lucrurile nu vor arata bine, dar dupa cateva incercari, veti descoperi obiceiurile lui si il veti putea lovi in trecere.

Producatorii jocului Dark Souls au afirmat ca unii din bossi vor fi mult prea dificili de invins de catre doar un singur jucator. Aceasta ne da indicatii ca Dark Souls va fi un joc care va pune accent pe cooperare.

Trasaturile jocului:

In Dark Souls, jucatorii vor beneficia de ajutorul unei trasaturi specifice jocului The beacon fire pe tot parcursul jocului.
Un univers urias, multilateral dezvoltat care va perimite explorarea minutioasa timp de multe ore.
Universul Dark Souls este ceva nemaivazut, cu niveluri unice si timpuri scurte de incarcare. In acest univers, mica sursa de lumina, The beacon of fire iti va oferi putina liniste cu lumina slabita emanata.
Proprietatile obiectului Beacon of Fire sunt urmatoarele: - ajuta la recuperarea punctelor de vitalitate in momente grele; - punct de origine in caz ca personajul tau moare (restart point); - punct de cooperare cu alti jucatori.

Screenshots Dark Souls:
Dark Souls Dark Souls Dark Souls Dark Souls
Dark Souls Dark Souls Dark Souls Dark Souls
Trailer Dark Souls: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)