Jocuri Noi

DIRT Showdown

Scris de Calin
Luni, 21 Mai 2012 10:03

DIRT ShowdownCodemasters va lansa saptamana aceasta ultimul joc din seria DIRT. Fiind obisnuiti cu jocurile clasice de raliu lansate sub numele DIRT, de data aceasta cu siguranta vom avea o surpriza. DIRT Showdown este un nou joc cu masini plin de actiune in care nu doar talentul tau pentru soferit va fi decisiv pentru a castiga.

Despre DIRT Showdown:

DIRT Showdown este caracterizat ca un action-sport racing game datorita abordarii pe care jucatorii vor fi nevoiti sa o ia jucand acest joc. DIRT Showdown va avea trasaturi in comun nu doar cu jocurile precedente DIRT ci si cu jocuri de actiune cum ar fi Carmagheddon.

Acest joc va avea in total trei tipuri principale de joc. In primul rand va fi modul clasic in care veti folosi talentul de sofer plus un mic boost de nitrous pentru a invinge adversarii. Cel de-al doilea mod va beneficia complet de noul sistem de damage al jocului pentru a va oferi modul demolition derby. Ultimul mod din DIRT Showdown se va numi Hooningan Events in care jucatorii vor demostra abilitatile lor de condus freestyle intr-un spatiu deschis sau un parcuri special amenajate.

Bineinteles, DIRT Showdown va avea si un mod de cariera care te va duce prin orase importante din jurul globului cum ar fi: San Francisco, Tokyo sau Londra. Pe parcursul carierei tale vei participa la peste 50 de evenimente diferite pe fel de fel de conditii meteo.

DIRT Showdown va fi lansat saptamana aceasta in data de 24 Mai 2012 in Europa pe platformele Xbox 360, Play Station 3 si PC.

Screenshots DIRT Showdown:
DIRT Showdown DIRT Showdown DIRT Showdown DIRT Showdown
Trailer DIRT Showdown: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)