Jocuri Noi

Dragon's Dogma

Scris de Calin
Luni, 19 Septembrie 2011 09:24

Dragon's DogmaDragonís Dogma este un joc complet nou, care are ca scop redefinirea genului de jocuri de actiune pe platformele PS3 si Xbox 360. Acest nou joc, produs de Capcom s-ar putea sa devina unul dintre cele mai bune jocuri de actiune ale anului viitor. Dragonís Dogma aduce un nou stil de joc, cu lupte nemaivazute pana acum, acompaniat de un nivel urias de libertate in explorare.


Doar privind primele imagini cu Dragonís Dogma, va puteti da seama ca jocul va fi genial. Grafica jocului este foarte curata si stilizata, iar bataile uriase garanteaza ca jocul va fi ceva special. Jucatorii vor putea explora intregul continut al jocului impreuna cu inca trei coechipieri.

Scopul principal al acestui joc este de a distruge un dragon misterious, dar bineinteles, treburile nu sunt asa simple. Membri grupului tau vor lupta independent fata de tine, astfel vor demonstra ca sunt capabili sa se descurce in lupta chiar si fara ajutorul tau.

Membri grupului tau vor invata noi abilitati pe parcursul jocului in functie de actiunile tale. Ca lider al grupului, iti vei putea invata amicii sa foloseasca magiile tale. Dragonís Dogma ofera posibilitatea de a iti personaliza grupul cu un numar mare de optiuni.

Datorita modului story, in care povestea este prezentata intr-un mod inedit, noul sistem de lupta si cadrele superbe, Dragonís Dogma va fi noua franciza de succes a celor de la Capcom.

Trasaturile jocului:

ē Actiune stilizata: creatorii jocurilor de succes Resident Evil 4 si Devil May Cry 4 sunt responsabili pentur stilul de joc din Dragonís Dogma.
ē Lupta cu stil: Chiar in centrul actiunii, va fi stilul tau personal de joc. In timpul luptelor, vei fi situat chiar in mijlocul actiunii, de unde vei putea manipula tot in jurul tau.
ē Aprofundare a jocului: Genul de jocuri action va fi puternic aprofundat un Dragonís Dogma. Fiecare decizie luata in timpul jocului va fi intuitiva, astfel nu va fi nevoie de mult micromanagement, care duce la o stare de plictiseala. Detalii precum greutatea armelor tale, materialul din care este construita armura ta vor avea un rol in Dragonís Dogma.
ē Aventura nemaivazuta: Stilul de joc al acestui joc a fost construit de la inceput pentru a oferi o experienta continua rar intalnita la jocurile de console.
ē Lume deschisa: Construit in stilul grafic al jocurilor Resident Evil 5 si Lost Planet 2, lumea Dragonís Dogma ofera un mare numar de medii inconjuratoare in care jucatorii isi pot satisface curiozitatea de explorator.
ē Populatie bogata: In Dragonís Dogma, jucatorii vor putea interactiona direct cu sute de NPCís si vor avea ca inamici sute de creaturi din povesti, cum ar fi goblini, grifoni sau dragoni. Fiecare inamic necesita o anumita strategie pentru a fi invins.

Dragonís Dogma va fi lansat pe platformele Xbox 360 si PS3 in data de 27 martie 2012.

Dragon's Dogma Screenshots:


Dragon's Dogma, dragonul rosu Dragon's Dogma troll Dragon's Dogma grifon Dragon's Dogma ciclop
Dragon's Dogma Dragon's Dogma lupta Dragon's Dogma Dragon's Dogma hydra

Dragon's Dogma Trailer: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)