Jocuri Noi

Joi, 03 Martie 2011 12:05
Fallout_Dead_Money_FrontFallout : New Vegas Dead Money este primul add-on downloadabil al acestui joc. In Dead Money vei fi nevoit sa iti gasesti drumul spre siguranta prin strazile si coridoarele inteasate de capcane. Tine ochii deschisi si urechile ascutite sau te vei trezi in niste situatii neplacute.
Sa eviti pentru o perioada lunga de timp serii interminabile de capcane si terenuri minate poate deveni monoton si frustrant, dar in momentul in care ajungi la siguranta iti poata da si un sentiment de realizare. De cele mai multe ori, Fallout: New Vegas Dead Money scoate in evident cele mai proaste aspect ale jocului, de exemplu motorul jocului este teribil si mecanica sariturilor este proasta, dar in ciuda acestui fapt, jocul te duce prin multe situatii in care esti nevoit sa sari.

Din fericire, vocile si personajele din Fallout Dead Money contrabalaneseaza defectele mecanicii jocului si te inspira sa continui jocul. In Dead Money, povestea incepe cu un semnal radio, care te cheama spre intrarea unui buncar, unde esti lasat inconstient, fara echipament, doar cu o zgarda explozibila. Aparent nu esti singurul care a urmarit acest semnal si a esuat sa treci testele. Nu vei avea incotro decat sa respecti ordinele lui Elijah si sa gasesti alti trei subordonati si sa pornesti la drum.

Cea mai mare parte a jocului se petrece pe strazile din New Vegas si pe strazile din jurul cazinoului. Printre miriada de capcane ascunse impotriva ta, vei descoperi ca cel mai mare pericol se afla chiar la gatul tau, acea zgarda fiind setata sa explodeze cand te apropii prea tare de radio-uri sau alte obiecte care activeaza mecanismul de autodistrugere.

Jocul incepe la un pas lent dar incepe sa accelereze cu timpul. Mecanica slaba de directionare iti va testa limitele rabdarii cand vei fi nevoit sa o iei pe furis printer inamici, unde daca vei fi vazut vei suferi chinuri oribile pe strazile din New Vegas. Dead Money schimba total ritmul din Fallout New Vegas si aceasta nu intr-un mod placut. Jocul poate deveni foarte tenisonat si deseori sunt momente in care poti ceda nervos. Dar in ciuda acestor defecte minore de gameplay Dead Money iti pune in fata o poveste incitanta si niste personaje bine concepute.

Fallout: New Vegas Dead Money necesita aproximativ 8 ore pentru a fi terminat si poate fi cumparat la 9.99$. Sa speram ca urmatorul add-on pentru Fallout va scoate in evidenta aspectele positive ale jocului, nu cele negative.
Screenshots Fallout New Vegas: Dead Money:
Fallout_Dead_Money_1Fallout_Dead_Money_2Fallout_Dead_Money_3Fallout_Dead_Money_4

Fallout_Dead_Money_5Fallout_Dead_Money_6Fallout_Dead_Money_7Fallout_Dead_Money_8

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)