Jocuri Noi

Gears of War 3

Scris de Calin
Luni, 22 August 2011 09:06

Gears of War 3Gears of War 3 va finaliza povestea inceputa de primul joc Gears of War. Acest joc va fi disponibil doar pe platforma X-Box 360 si va oferi un mod multiplayer de pana la 5 jucatori si un story-mode cooperativ cu pana la 4 jucatori. Desi acesta va fi ultimul capitol al acestui joc, probabil nu va fi ultima oara cand vom vizita universul Gears of War.

Povestea Gears of War 3:

Actiunea din Gears of War 3 incepe cu un an de la sfarsitul jocului anterior, dupa caderea lui Jacinto. Personajele principale ale jocului traiesc acum pe un urias vapor de razboi. Acum, Marcus, Baird, Dom si amicii lor au ramas singuri in lupta pentru salvarea umanitatii de ciudata rasa locusts.

Trasaturile jocului:

Actiunea intensa ajuta doar la povestirea dinamica a captivantei povesti a celor patru personaje principale. Prin intermediul modului cooperativ veti putea trece prin poveste cu ajutorul a inca trei prieteni, in timp ce varianta single-player va permite accesul a cinci jucatori in acelasi timp, in zonele vechi cat si cele noi.

Noile harti ofera o dinamica noua jocului, spre exemplu, harta Trenches introduce in joc o uriasa furtuna de nisip care reduce vizibilitatea jucatorilor. Printre hartile noi veti gasi si harta Overpass, Mercy, Checkout si Trashball.

Un nou mod de joc a fost introdus in Gears of War 3. Beast Mode aduce in joc o noua mecanica in care veti fi pusi in locul adversarilor. Veti juca cu unul din rasa locust impotriva celor buni.

Printre noile arme introduse in joc veti gasi: The Bayonet Charge, Retro Lancer, The Sawed-off Shotgun, The OneShot, o pusca cu luneta care va trece prin scuturi cat si pereti, pentru a elimina adversarii dintr-o singura lovitura. Alte arme noi sunt; grenada incendiara si The digger Launcher. Printre aceste arme noi veti gasi si unele clasice dar modificate, cum ar fi Hammerburst si lansatorul clasic.


Screenshots Gears of War 3:
Gears Of War 3 Gears Of War 3 Gears Of War 3 Gears Of War 3
Gears Of War 3 Gears Of War 3 Gears Of War 3 Gears Of War 3

Trailer Gears of War 3: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)