Jocuri Noi

Jocurile de XBox 360 pentru PC.

Marţi, 12 Iulie 2011 11:29
Jocurile Xbox 360 pentru PC. Noul sistem de operare a firmei Microsoft va oferi fanilor de jocuri posibilitatea de a juca jocurile platformei Xbox 360 pe propriul PC. Desi nu s-au oferit multe informatii despre limitarile sistemului de operare Windows 8, vei putea rula jocurile X360 pe propriul DVD-rom.

Desi suna tentant initial, tineti minte ca nimic asa de bun si generos nu vine fara un pret, totusi vorbim despre Microsoft. Pentru a juca jocurile de X-box 360 online va trebui sa platiti pentru acces o suma similara ca cei ce platesc pentru Xbox Live.

Aceasta miscare s-ar putea sa fie cea mai productiva din punct de vedere economic pentru Microsoft din cateva motive. Intai, Microsoft nu va trebui sa creeze jocuri noi special pentru platforma PC. Jucatorii vor putea folosi jocurile pentru Xbox 360, iar jocurile care vor aparea dupa lansarea Windows 8 vor avea o notatie care va zice Compatibil cu Windows 8.

In al doilea rand abomanetele platite catre Microsoft de cei care vor sa profite de optiunea online va dubla profitul companiei. Profitul adus din abonanentele de la doua platforme separate va aduce sume uriase pentru Microsoft.

In al treilea rand, partea de marketing nu va fi neglijata deloc. Daca luam ca reper costurile de marketing de 500 de milioane de dolari pe care Microsoft le-a cheltuit pentru Xbox Kinect anul acesta ne putem astepta ca anul viitor sa vedem o infuzie de publicitate pentru noul sistem de operare si optiunea de a folosi jocurile pentru consolele Xbox 360 pe PC.

In cea mai mare parte, aceasta optiune care va veni odata cu Windows 8 este speculativa, fiindca Microsoft nu a oferit nici o declaratie concreta, dar a anuntat ca vor sa integreze eforturile Xbox si PC intr-un mare proiect. O alta intrebare ce reiese din aceasta miscare a celor de la Microsoft este: "De ce sa mai imi cumpar Xbox 360 odata cu aparitia Windows 8?" Odata cu aparitia noului sistem de operare, cei de la Microsoft probabil vor lansa si urmatoarea generatie de console.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)