Jocuri Noi

Kinect Star Wars

Scris de Calin
Miercuri, 04 Aprilie 2012 08:22

Kinect Star WarsCu siguranta, cea mai mare parte dintre fanii seriei Star Wars la un moment dat si-au imaginat cum ar fi sa traiesti cu adevarat in acel univers, sa manuiesti un lightsaber sau sa misti obiectele cu forta. Desi sabiile laser nu exista si forta este ceva doar din Universul Star Wars, un Xbox cu un Kinect atasat te-ar putea aduce destul de aproape de aceste activitati.

Despre Kinect Star Wars:

Jocurile de Kinect desi au inceput cu activitati de genul sport si dans, in ultima vreme au ajuns sa arate foarte elegant si sa exploreze jocuri de actiune. Kinect Star Wars este un exemplu perfect de ce se poate crea cu ajutorul Kinect-ului. In acest joc poti folosi sistemul de inregistrare a miscarilor in timp real al acestui aparat pentru a distruge roboti cu lightsaber-ul, sau a muta obiecte uriase cu forta.

Kinect Star Wars isi desfasoara actiunea in paralel cu povestea primelor doua episoade din Star Wars. Prmele impresii ale acestui joc vor fi placute, in momentul in care mana voastra va fi transformata intr-un lightsaber si veti auzi sunetele clasice. *vhoom*

Prima actiune directa cu battle-droids o vei avea pe planeta Kashyyk. Primele semne negative ale jocului le vei observa aici, cand vei incerca cu disperare sa tai prin toti robotii, dar aparatul pur si simplu nu poate procesa miscari asa rapide. Miscarea libera, sau mai bine zis lipsa ei este a doua problema a jocului. Aici te vei simti ca fiind purtat printr-un film, fara libertate de explorare.

Odata ce vei progresa prin joc veti descoperi si adversari mai intimidanti, cu o gama mai larga de miscari si abilitati. In cazul acestora vei fi nevoit sa depui si tu un efort mai mare, sa pasesti lateral pentru a evita lovituri, sau a ataca in diferite moduri pentru a le trece prin aparare.
Nici sa folosesti forta nu este o activitate foarte precisa, dar este amuzanta ce-i drept. Lipsa preciziei Kinect-ului nu iti va garanta ca vei ridica exact ce vrei si nu iti va garanta ca vei arunca exact unde doresti. Pentru a folosi forta va trebui sa ridici mana care nu este destinata sabiei tale de Jedi, de obicei fiind mana stanga.

Totusi, in general Kinect Star Wars iti ofera o experienta placuta si nemaintalnita la un joc din universul Star Wars.

Kinect Star Wars a fost lansat in data de 3 Aprilie 2012 doar pentru consolele Xbox cu Kinect.

Screenshots Kinect Star Wars:
Kinect Star Wars Kinect Star Wars Kinect Star Wars Kinect Star Wars
Kinect Star Wars Kinect Star Wars Kinect Star Wars Kinect Star Wars

Trailer Kinect Star Wars: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)