Jocuri Noi

Mario Kart 7 pentru Nintendo 3DS.

Scris de Calin
Luni, 28 Noiembrie 2011 11:21

Mario Kart 7Cea mai noua aditie la seria de jocuri Mario Kart va fi lansata saptamana viitoare pe platforma Nintendo 3DS. Unul dintre jocurile clasice de curse, Mario Kart revine pe console intr-o noua lumina, cu grafica noua si curata, cu multa actiune si multe personaje clasice. Unul dintre cele mai importante aspecte al acestor tipuri de jocuri clasice este senzatia oferita, lucru captat genial de acest joc.

Despre Mario Kart 7:

Lumea curselor din universul Super Mario isi face glorioasa intoarcere anul acesta iar pentru prima oara veti avea la dispozitie toate uneltele si modurile pentru a vizita cele mai interesante si periculoase trasee din Regatul Ciupercilor intr-un mediu complet tridimensional.

Mario Kart 7 aduce multe noi imbunatatiri acestei francize, nu doar ca si grafica si gameplay, dar ca si continut si feeling. In acest joc veti avea de descoperit multe noi trasee, abilitati si nu in ultimul rand, o gama larga de masini de karting complet personalizabile.

Printre partile personalizabile ale karturilor veti gasi rotile, pentru a obtine performante mai bune cand conduceti off-road, unde recomandam roti mari sau roti mici pentru traseele urbane. Una dintre aspectele noi ale acestui joc este libertatea in miscarea aeriana. In urma unei sarituri, kartul vostru va fi echipat cu aripi pentru a va oferi manevrabilitate pe scurtaturile aeriene. De asemenea, cand kartul vostru ajunge sub apa, acestuia ii creste o elice pentru a va propulsa. Cu aceste doua noi mecanici, o lume intreaga este deschisa in fata jucatorului.

Trasaturi noi din Mario Kart 7:

In lumea Mario Kart, un univers in plina evolutia noi abilitati au fost dezvoltate pentru a adauga la amuzamentul jocului, cum ar fi aripi pentru zbor si elice pentru sofatul in apa.
Jucatorii isi pot personaliza kart-ul cu diferite accesorii pentru a se diferentia de ceilalti jucatori cu care se afla in plina competitie. Printre personalizari puteti gasi diferite marimi la anvelope pentru diferite situatii.
Puteti alege unul din jucatorii clasici din Regatul Ciupercilor, cu ar fi: Mario, Luigi, Bowser si multi altii.
Noile locatii si trasee te vor duce prin munti, pe fundul oceanelor si chiar locatii din alte jocuri Nintendo, cum ar fi Insula Wuhu si junglele din Donkey Kong Country Returns.
Mario Kart 7 are si o varianta multi-player pentru jocuri in retea wireless locala sau internet de mare viteza.

Screenshots Mario Kart 7:
Mario Kart 7 sub apa Mario Kart 7 Bowser Mario Kart 7 Donkey Kong Mario Kart 7 in aer
Mario Kart 7 Mario Kart 7 Mario Kart 7 Mario Kart 7
Trailer Mario Kart 7: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)