Jocuri Noi

Marvel vs Capcom 2 readus la viata.

Luni, 28 Februarie 2011 09:20
MvC2-8Dupa aproape o decada de activitate pe diferite platform ca Xbox, Dreamcast si PS2, Marvel vs Capcom 2 a fost readus la viata de catre cei de la Backbone Entertainment pe platforma X-Box 360. Tranzitia de la simplul joc de batai la un joc online nu a fost usoara, dar a readus un sentiment de nostalgie pentru fanii de jocuri de tip arcade.

Asemanator seriei Street Fighter, Marvel vs Capcom este un joc de batai 2D, in care doi luptatori erau aruncati intr-un ring unde vor lupta pentru propria piele. Acest concept desi foarte eficient a fost imbunatatit introducant un stil de lupta pe echipe 3vs3. Lista de luptatori din MvC2 contine in total 56 de jucatori din toate marile universuri Marvel si Capcom. Va puteti astepta sa vedeit personaje cunoscute ca X-Men, Spiderman, Avengers, Mega-Man si personajele din clasicul Street Figher.
Spre deosebire de primul Marvel vs Capcom vei avea ocazia de a debloca si mai mult continut castigand puncte in joc. MvC2 va avea doua moduri mari, single-player si multi-player. Modul singleplayer va avea modurile lui proprii clasice cum ar fi Arcade, Training sau Score Attack. Unul dintre aspectele dezamagitoare ale jocului este lipsa unui tutorial, dar cu putina intuitie si straduinta iti poti dezvolta aptitudinile in modul practice.

Cea mai mare aditie la Marvel vs Capcom 2 este modul de joc online. Modul multiplayer online suporta un stil pe puncte gen ladder si un mod player vs player unranked si pana la 6 jucatori in acelasi timp. Modul spectator da oportunitatea incepatorilor de a observa si invata miscari noi.

Desi jocul pare a fi putin neslefuit in special in legatura cu modul online, fanii jocurilor 2D arcade vor petrece timpul intr-o atmosfera placuta de actiune si nostalgie. Marvel vs Capcom 2 este un joc care merita re-jucat.

Screenshoturi Marvel vs Capcom 2:
MvC2-1MvC2-4MvC2-2MvC2-3

MvC2MvC2-7MvC2-6MvC2-5


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)