Jocuri Noi

Michael Jackson The Experience

Luni, 18 Aprilie 2011 09:59
Michael Jackson The Experience Michael Jackson The Experience a fost creat in ideea de a lasa fanii celebrului Rege al Pop-ului sa urce pe scena sa interpreteze hiturile marelui Michael Jackson urmand si coreografia si miscarile aproape imposibile ale acestuia de dans.

Stilul si vocea unica al lui Michael Jackson au facut din acesta sa fie o icoana in industria muzicala si in special a stilului pop. Coreografiile din videoclipurile pieselor "Thriller", "Beat it" si "Billie Jean" sunt cunoscute pe intreg globul, dar datorita complexitatii miscarilor, putine persoane au reusit sa il imite pe rege.

Michael Jackson The Experiente ofera tuturor ocazia sa incerce sa imite miscarile de dans si sa ii cante piesele cu ajutorul modulului Kinect, pentru X-Box 360, conceput pentru a inregistra miscarile jucatorilor. The Experience va oferi diferite nivele de dificultate pentru toate categoriile de dansatori, de la fanii infocati ai Regelui Pop-ului pana la cei mai putin interesati. Pentru orientare si perfectionare a miscarilor au fost creat un set mare de videoclipuri instructive.

Pentru a nu te simti deconectat de joc, Michael Jackson The Experience iti va inregistra miscarile si te va plasa in centrul ecranului impreuna cu M.J. Efectul obtinut astfel prin intermediul camerei Kinect te va face sa te simti ca un superstar, in centrul atentiei. Desi punctele iti vor fi atribuite corect daca te vei misca corespunzator, imaginea ta pe ecran va aparea cateva clipe mai tarziu doar, astfel avand impresia ca nu te vei misca cum vrei si va crea impresia ca esti un dansator oribil.

Miscarile inregistrate cu ajutorul camerei Kinect vor fi evaluate in functie de cat de corect le vei efectua si vor fi clasate in trei categorii, OK, GOOD sau PERFECT. Cele cinci stele din coltul din dreapta se vor umple pe parcursul piesei, iar scorul final al interpretarii va aparea in partea de jos a ecranului. Ca si in cazul jocului Guitar Hero, daca vei efectua mai multe miscari perfecte consecutiv punctele ti se vor multiplica. Daca esti din cale afara de talentat vei putea activa King Power ridicand mana deasupra capului cand apare coroana. Din nou ca si in cazul Guitar Hero, vei primi in aceasta situatie mai multe puncte.

Dificulatea Master este cea mai complicata dintre toate nivelurile si aceasta va insemna ca vei avea de efectuat coreografii complicate intre timp ce vei si canta piesa. Versurile piesei vor aparea in partea de jos a scranului iar in timp ce canti piesa vei primi puncte in functie de ritm si ton. In cazul in care Master Dificulty va fi prea complicat poti reduce dificultatea, astfel partile cantate ale piesei vor fi din ce in ce mai rare. Cea mai usoara dificultate este Dance, in care vei avea doar de efectuat dansul. Din pacate, nu poti reduce viteza pieselor, astfel fiind mai usor sa inveti miscarile.

Daca vei incerca acest joc cu prietenii vei vedea ca este un joc foarte amuzant chiar daca tot ce vei face este sa razi de lipsa de talent a celor din jurul tau. Michael Jackson The Experience poate fi jucat de cel mult patru persoane in acelasi timp in cadrul modurilor Versus sau Cooperative. Din pacate va trebui sa jucati pe rand fiindca camera Kinect recunoaste o singura persoana doar.

Printre dezamagirile jocului Michael Jackson The Experience am intalnit lipsa modului Career, lipsa unui mod de a introduce piese noi si intarzierea miscarilor inregistrate cu camera Kinect. Deasemena jocul nu te lasa sa vezi videoclipurile arhicunoscute, interviuri sau imagini din spatele scenei ale lui Michael Jackson.

Cea mai mare parte a hiturilor lui Michael Jackson pot fi gasite in Michael Jackson The Experience. Piesele Beat It, Billie Jean, Rock With You,Dont Stop Til You Get Enough, au fost introduse in joc astfel cei mai multi fani vor avea un sentiment de nostalgie cand vor vedea coreografiile sau vor auzi piesele.

Datorita lipsei modului Career, jocul nu este pe deplin o Experienta, ci doar un mod de a te apropia de dansurile si piesele raposatului Rege al Pop-ului. In orice caz, Michael Jackson The Experience este este un mod excelent de a te destinde si a te amuza impreuna cu prietenii tai.
Screenshots Michael Jackson The Experience:
Michael Jackson The ExperienceMichael Jackson The ExperienceMichael Jackson The ExperienceMichael Jackson The Experience

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)