Jocuri Noi

Nexuiz

Scris de Calin
Joi, 01 Martie 2012 11:42

NexuizUn joc cu grafica spectaculoasa bazat pe motorul CryEngine 3, Nexuiz este oarecum ca un frate mai mare al jocului Quake. Acest joc este un first person shooter foarte rapid, frumos din punct de vedere grafic si complex din punct de vedere al modului de joc. La prima vedere Nexuiz pare a fi un Quake cu grafica mai buna dar, ceea ce este oarecum adevarat dar nu in intregime.

Despre Nexuiz:

Nexuiz este conceput si creat de Alien Trap Software si are ca publisher compania THQ. Jocul in sine este este bazat pe un joc mai vechi al acestui producator si este conceput ca un shooter in stilul Arena, ca si jocul Quake al celor de la ID.

Unul din aspectele care diferentiaza imediat acest joc de celelalte shootere de pe piata este stilul de joc cu modificatoare. In timpul luptei, puteti folosi sistemul de modificatoare pentru a schimba regulile meciului, cum ar fi sa va fortati inamicii sa lupte cu controalele inversate sau sa lupte intr-un mediu cu gravitatie redusa.

Nexuiz este conceput atat pentru PC si va putea fi achizitionat prin STEAM dar si pentru consolele Xbox 360 si PS3. Acest joc va avea un puternic aspect social datorita faptului ca lista jucatorilor de top vor fi legate de programele de socializare, Steam, PSN si Xbox Live. Nexuiz va avea diferite moduri de joc ca si cele clasice, Deathmatch, Capture the Flag sau Team Deathmatch.

Universul in care se desfasoara actiunea acestui joc are loc in diferite locatii pe trei planete diferite, planeta ruinata Atavirta si cele doua planeta mama a raselor Kavussari si Forsellian. Jocul se centreaza in jurul conflictului de lunga durata dintre aceste doua rase in jurul galaxiei. Actiunea acestui joc se petrece in arene datorita unui acord intre cele doua rase care au incercat sa inlocuiasca razboaiele de lunga durata cu lupte organizate in arene.

Nexuiz este planuit pentru o lansare in prima jumatate a acestui an dar o data fixa de lansare inca nu a fost stabilita.

Screenshots Nexuiz:
Nexuiz Nexuiz Nexuiz Nexuiz
Nexuiz Nexuiz Nexuiz Nexuiz
Trailer Nexuiz: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)