Jocuri Noi

Ratchet & Clank: All 4 One

Scris de Calin
Marţi, 18 Octombrie 2011 10:14

Ratchet & Clank All 4 OneAceasta este cea mai recenta aditie la seria de jocuri de aventura Ratchet & Clank si poate fi jucata simultan de 4 jucatori atat offline cat si online. In echipa de patru eroi veti avea patru personaje importante din acest univers: Ratchet, Clank, Quark si Dr.Nefarious. Cu acesti patru veti avea de purtat lupte pe parcursul actiunii acestui joc de-a lungul unei planete extraterestre.


La inceputul jocului vom gasi eroii acestui joc avand de a face cu o mare dilema cand un plan malefic al Doctorului Nefarious ii naufragiaza pe cei patru eroi Ratchet, Clank, Quark si Dr.Nefarious pe o planeta straina. In urma acestei intamplari, univerul ii atrage pe cei trei eroi si adversarul lor suprem de aceasi parte pentru a gasi o solutie in aceasta aventura amuzanta. Fiecare din cei patru vor avea abilitati speciale si arme care vor ajuta la munca in echipa.

Despre Ratchet & Clank: All 4 One

Fanii seriei vor avea ocazia sa afle ce s-a intamplat in urma ultimului joc al acestei serii, Ratchet & Clank Future: A Crack in Time. In varianta demo a acestui joc, cei patru sunt capturati si varati intr-o colectie uriasa intergalactica din care trebuie sa scape. Primul nivel al jocului prezentat in demo a avut o tema acvatica, personajele folosint animale marine ca trambuline si se luptau cu tot felul de creaturi acvatice.

Desi jocul este in mare parte cooperativ, producatorii jocului de la Insomniac Games au avut intentia sa faca din Ratchet & Clank: All 4 One si un joc competitiv, astfel, statisticile in urma finalizarii unui nivel sunt calculate individual. Acest joc se bazeaza puternic pe jocul cooperativ, devenind mult mai dificil cand o singura persoana se ocupa de toate treburile. Ca o idee simpla, vei folosi personal mai putina munitie daca esti ajutat de una sau doua persoane.

Controlul camerei este complte automat deci nu veti mai avea probleme invartind camera fara sens cand va miscati. Este o schimbare simpla dar foarte eficace. In primul rand, jucatorii nu mai pierd timpul cu controlul camerei si isi pot folosi atentia castigata pentru a impusca inamici. In al doilea rand, creatorii jocului au reusit sa creeze cadre perfecte mai putin dinamice.

Unul din noile sisteme de cooperare este sistemul coardei de legatura. Acest sistem te ajuta sa te prinzi de un amic daca ai probleme la sarituri, sau alte menevre. Totodata, acest sistem poate fi dezavantajos daca amicul de care depinzi are aceleasi probleme ca tine.

O mica problema creata din cauza camerei statice este acoperirea unor capcane care in mod normal ar trebui sa fie evidente, dar aceasta a fost experienta din varianta demo a jocului. Produsul final mai mult ca sigur va fi mult mai lustruit. Ratchet & Clank: All 4 One va fi disponibil doar pe consolele Play Station 3.

Screenshots Ratchet & Clank: All 4 One:
Ratchet & Clank All 4 One Ratchet & Clank All 4 One Ratchet & Clank All 4 One Ratchet & Clank All 4 One
Ratchet & Clank All 4 One Ratchet & Clank All 4 One Ratchet & Clank All 4 One Ratchet & Clank All 4 One
Trailer Ratchet & Clank: All 4 One: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)