Jocuri Noi

Raving Rabbids: Alive & Kicking

Scris de Calin
Miercuri, 26 Octombrie 2011 11:13

Raving Rabbids Alive & KickingRaving Rabbids este un joc specializat pe platform Xbox 360 si poate fi jucat doar prin intermediul aditiei Kinect si este probabil unul dintre cele mai simpatice si entuziasmante jocuri. Raving Rabbids functioneaza prin Kinect, cu ajutorul camerei acesteia specializate care inregistreaza miscarile jucatorilor. Ravid Rabbids: Alive & Kicking este un conglomerat de mai multe jocuri micute si amuzante.

Jocurile prezentate la E3 2011:

Printre primele jocuri din Alive & Kicking este un fel de whack-the-rabbit, care te va pune sa lovesti iepurii care ies din podea. Initial apar doar doua gauri, dar incet, iepurii incep sa navaleasca si devi coplesit daca nu te ajuta prietenii.

Al doilea joc prezentat la E3 anul acesta a fost un joc pentru o singura persoana si se numeste Snot Toss. Acest joc este exact ce pare a fi, aruncarea cu secretii nazale in saracii iepuri. Daca nu esti foarte coordonat si tintesti spre mijlocul ecranului s-ar putea sa ating vreunul, dar daca ii astepti cu rabdare si lovesti spre marginea ecranului, s-ar putea sa scoti un iepuras din ecran. Acest joc functioneaza printr-o miscare circulara a corpului care mimeaza aruncarea cu o minge.

Al treilea joc a fost un fel de pong cu bile de foc. Iepurasii aruncau bile inflamabile iar tu ca si un pompier falnic, trebuia sa le impingi cu mainile. Ultimul joc prezentat la E3 a fost o demonstratie defapt care te lasa sa te joci cu unul dintre iepuri. Cu ajutorul Kinect-ului puteai mangaia animalul sau chiar sa il pasezi de la un prieten la altul.

In Raving Rabbids puteti gasi zeci de astfel de jocuri interesante. Raving Rabbids: Alive & Kicking va fi lansat pe data de 8 noiembrie 2011 pe platforma Xbox 360, pentru cei ce detin un Kinect.

Trasaturile jocului:

Iepurii turbati prind viata Iepurii vor iesi din pereti si podea, vor putea fi atins si loviti si multe altele;
Turbatii preiau controlo Vei fi nevoit sa sari, lovesti, noti, dansezi si sa te rostogoloest, in fond, sa faci orice sa opresti invazia iepurilor nebuni. Vei fi trantit in mijlocul unor situatii neobisnuite, la care nu te-ai fi gandint vreodata.
Joc de echipa Veti putea juca Raving Rabbids: Alive and Kicking impreuna cu pana la 4 prieteni in acelasi timp.
Intra in comunitate Toate intamplarile prin care vei trece singur sa impreuna cu prietenii tai pot fi postate online, inclusiv scorurile si realizarile.

Screenshots Raving Rabbids: Alive and Kicking:
Raving Rabbids Alive & Kicking Raving Rabbids Alive & Kicking Raving Rabbids Alive & Kicking Raving Rabbids Alive & Kicking
Raving Rabbids Alive & Kicking Raving Rabbids Alive & Kicking Raving Rabbids Alive & Kicking Raving Rabbids Alive & Kicking
Trailer Raving Rabbids: Alive and Kicking: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)