Jocuri Noi

Resistance 3

Scris de Calin
Miercuri, 07 Septembrie 2011 08:53

Resistance 3Resistance 3 este a treia parte a acestui shooter de actiune petrecut intr-un trecut alternativ, undeva prin America anilor 50. In ciuda eforturilor lui Nathan Hale din Resistance: Fall of Man si Resistance 2, hoardele chimeriane au inceput sa navaleasca in tara. In Resistance 3 veti vedea din nou un scenariu care arata o aproape completa invazie.


A treia parte a acestui joc a fost lansata in 6 septembrie 2011 si este creeat de catre Insomniac games special pentru platforma PS3.

Resistance 3, invazia umanitatii.

Resistance 3 isi desfaoara actiunea la 3 ani dupa finalul jocului precedent, Resistance 2. Dupa eliminarea sa dezonorabila, santinela Joseph Capelli isi petrece cea mai mare parte a timpului ascuns de invazia Chimeriana impreuna cu o mana de supravietuirori printre care si noua lui sotie si fiul lui tanar. Dar cand Dr. Fyodor Malikov nascoceste un nou plan in disperare, porneste actiunea si evenimentele din Resistance 3.

Actiunea se petrece in anii 50 in Statele Unite ale Americii intr-un univers alternativ in care America este cucerita cu succes de rasa Chimeriana, astfel oamenii supravietuitori fiind fortati sa se refugieze de inamicii lor diabolici. Jucatorii vor lua rolul lui Joseph Capelli, ultima sentinela supravietuitoare dintr-un program clandestin al armatei Stelor Unite.

In urma invaziei, clima planetei a inceput sa se distruga treptat, dar Dr.Fyodor Malikov a conceput un plan pentru a distruge fortele chimeriane care ocupa planeta. Pentru a-si proteja familia si a salva umanitatea, personajul principal porneste singur inspre New York.

Trasaturile jocului:

Traverseaza America in rolul lui Joseph Capelli pentru a ajunge in New York.
Resistance 3 se intoarce cu un nou arsenal de arme inovative. Arme vechi precum Bullseye, Auger, Rossmore si Marksman se reintorc in joc cu un sistem nou de imbunatire si personalizare a armelor.
Fortele inamice ale Chimerienilor sunt mult mai inteligence si agere. Datorita noilor techologii implementate de cei de la Insomniac in Resistance 3, inamicii vor traversa orice obstacol pentru a ajunge la tine.
Modul cooperativ pe acelasi ecran pentru doua persoane face ca Joseph sa fie insotit de un amic in aventurile lui.
O noua experienta de multiplayer a fost incorporata in Resistance 3, aceasta va fi disponibile cu diferite moduri, cum ar fi un mod de a rezista impotriva valurilor inamice.

Resistance 3 Screenshots:
Resistance 3 Resistance 3 Resistance 3 Resistance 3
Resistance 3 Resistance 3 Resistance 3 Resistance 3

Resistance 3 Trailer:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)