Jocuri Noi

Ridge Racer Unbounded

Scris de Calin
Vineri, 30 Martie 2012 09:32

Ridge Racer UnboundedIndustria jocurilor de console si pc cu masini va lua o directia noua cu aparitia jocului Ridge Racer Unbounded prin introducerea unor noi mecanici de joc. Ridge Racer Unbounded se va diferentia de celelate jocuri noi cu masini aparute recent prin introducerea unei doze de distrugere in fiecare cursa. Acest joc va muta actiunea din trasee si o va muta direct pe strazi.

Despre Ridge Racer Unbounded:

In principiu, Ridge Racer Unbounded este combinatia ideala intre viteza si grafica excelenta a jocurilor Need for Speed si distrugerea absoluta din jocurile Carmagheddon. Scopul acestui joc este simplu, condu, distruge si domina-ti adversarii.

Ridge Racer Unbounded va fi disponbiil pe consolele Play Station 3, Xbox 360 si PC si va fi disponibil cu varianta de joc single player cu un mod de cariera si mod multiplayer online. Cel mai important aspect al acestui joc va fi cu siguranta modul multiplayer care cu un numar mare de automobile diferite, masini de distrugere si curse diferite va crea un mod foarte placut de a-ti petrece timpul.

Actiunea acestui joc se petrece in orasul Shatter Bay care in totalitatea sa este traseul pe care se desfasoara povestea si cursele. Ridge Racer Unbounded a fost conceput in ideea de a muta cursele de pe trasee speciale direct in orase, unde competitorii vor incerca se se distruga reciproc pentru suprematie.

Screenshots Ridge Racer Unbounded:
Ridge Racer Unbounded Ridge Racer Unbounded Ridge Racer Unbounded Ridge Racer Unbounded
Ridge Racer Unbounded Ridge Racer Unbounded Ridge Racer Unbounded Ridge Racer Unbounded
Trailer Ridge Racer Unbounded: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)