Jocuri Noi

Risen 2: Dark Waters

Scris de Calin
Luni, 23 Iulie 2012 09:49

Risen 2 Dark WatersSetat la doar cativa ani de la sfarsitul primului joc, Risen 2 isi desfasoara actiunea intr-un univers in care titani monstuosi sunt pe cale sa distruga umanitatea intr-o perioada in care piratii detin suprematia asupra marilor. In aceasta perioada, un erou membru al inchizitie va fi chemat pentru a salva omenirea de la disparitie.

Despre Risen 2 Dark Waters

Risen 2 este un RPG pentru consolele XBox 360 si Play Station 3 in care jucatorii vor lua rolul unui membru al inchizitiei al carui aventura incepe dintr-un zvon conform caruia piratii care locuiesc in insulele sudice au descoperit o metoda sa scape de pericolul creaturilor care s-au inaltat din strafundurile oceanului.

Risen 2: Dark Waters imbina excelent noua tema a jocului centrata in jurul piratilor si a creaturilor marine sinistre cum ar fi Kraken-ul cu alte elemente ale genului role playing game precum gameplay-ul si modul de relatare al povestii.

Una dintre vestile cele mai bune despre Risen 2 este faptul ca acesta isi va pastra in cea mai mare parte trasaturile din primul joc printre care si posibilitatea de a rezolva diverse probleme in moduri diferite. Astfel veti simti ca detineti controlul asupra situatiei si nu ca sunteti doar purtati de un destin scriptat.

Alegerile pe care le veti face in timpul jocului vor decide ce parte a continutului jocului va fi deschis. In functie de alegerile facute veti primi noi misiuni, trasaturi si abilitati la erou.
Risen 2: Dark Waters va fi lansat pe console in data de 3 August 2012 si promite a fi unul dintre cele mai reusite RPG-uri ale acestui an.

Screenshots Risen 2: Dark Waters
Risen 2: Dark Waters zombies Risen 2: Dark Waters pirati Risen 2: Dark Waters eroul principal Risen 2: Dark Waters
Risen 2: Dark Waters Risen 2: Dark Waters Risen 2: Dark Waters Risen 2: Dark Waters creaturi salbatice. 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)