Jocuri Noi

Silent Hill Downpour

Scris de Calin
Marţi, 14 Februarie 2012 09:57

Silent Hill DownpourSilent Hill Downpour este jocul cu numarul opt din aceasta serie. Seria de jocuri Silent Hill s-a facut remarcata in industria jocurilor horror si acum se intoarce cu acelasi stil de povestire horror. Jucatorii se vor afla din nou fata in fata cu pacatele si cele mai mari terori ale lor in ciudata lume Silent Hill.

Despre Silent Hill Downpour:

Actiunea acestui joc incepe cu un transport de prizoneri intrat intr-un mic accident rutier. In urma acestui eveniment, prizonerul Murphy Pendleton ramane blocat pe Silent Hill. In acest joc veti intalni nenumarate mistere si puzzle-uri care va vor pune mintea la incercare intre timp ce monstri acestui univers va vor pune nervii la incercare.

Veti fi nevoiti sa folositi tot ce va este la indemana sa indepartati inamcii, pana la bucati de sticla si scaune rupte. Silent Hill Downpour functioneaza dupa un principiu relativ simplu, lupta sau mori in intunecime. Acest gen de joc horror va fi pe placul fanilor acestei serii de jocuri, intorcandu-se la stilul jocurilor timpurii.

Nu doar fanii seriei se vor putea bucura de acest joc, fiind o capodopera a jocurilor psihologice. Orice jucator cu o stare buna nervoasa va putea incerca acest joc, iar ca experienta sa fie optima, va recomandam sa incercati acest joc inspre orele tarzii ale zilei, intr-o camera intunecata.

Jucatorii vor avea pe langa obiectivul principal multe alte quest-uri secundare care vor aprofunda lumea si efectiv experienta jucatorului in Silent Hill Downpour. Aceste quest-uri secundare vor schimba efectiv lumea si experienta jucatorului in functie de alegerile facute.

Silent Hill: Downpour, partea cu numarul 8 a seriei cu aceslasi nume va continua seria nu doar printr-un gameplay similar celor precedente, intunecat, psihologic si inspaimantator, dar o va face cu ajutorul unei grafici noi, cu efecte vizuale spectaculoase. Silent Hill: Downpour va fi lansat pe data de 13 martie 2012 pe platformele Xbox 360 si Play Station 3.

Trasaturi Silent Hill Downpour:

O experienta noua in lumea Silent Hill care se face remarcata printre jocurile precedente cu acelasi nume cu ajutorul unui motor grafic nou Unreal 3 Tehnology. Cu ajutorul graficii noi, Silent Hill Downpour pune intr-o alta lumina personajele si creaturile universului.

Sistem de joc cu foarte mare libertate in miscare si explorare. Stilul de joc RPG cu diferite obiective secundare aprofundeaza lumea si ofera informatii aditionale despre aceasta lume jucatorului.

O lume in contina schimbare in functie de alegerile facute in timpul jocului. De asemenea Silent Hill Downpour dispune de un sistem de zi si noapte dar si Otherworld care schimba radical jocul.

Noi personaje si o noua poveste prezentate cu ajutorul unor mari artisti cum ar fi: scriitorul Tom Waltz, producatorul muzical care a compus piese muzicale pentru serialul Dexter Dan Licht si tema muzicala a jocului cantata de catre grupul muzical Korn.

Screenshots Silent Hill Downpour:
Silent Hill Downpour Silent Hill Downpour Silent Hill Downpour Silent Hill Downpour
Silent Hill Downpour Silent Hill Downpour Silent Hill Downpour Silent Hill Downpour
Trailer Silent Hill Downpour: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)