Jocuri Noi

Soul Calibur V

Scris de Calin
Joi, 15 Septembrie 2011 07:25

Soul Calibur VSoulCalibur V isi continua actiunea cu 17 in urma evenimentelor de la sfarsitul jocului precedent cu noi eroi, dar si cu eroi in revenire. Aceasta poveste care are ca idee centrala lupta dintre bine si rau are ca personaj central pe Patroklos, fiul lui Sophitia Alexandra. In timpul jocului veti afla care este destinul lui Patroklos si legatura lui cu sabiile speciale numite Soul Swords.

Despre SoulCalibur V:

SoulCalibur V a fost anuntat saptamana aceasta pentru o lansare la inceputul anului viitor. Namco Bandai a ales sa reviziteze aceasta franciza datorita succesului extraordinar avut in trecut. Multe din vechile personaje vor putea fi gasite in lista de jucatori din SoulCalibur V, printre ei si : Siegfried, Mitsurugi, Hilde, Maxi, Ivy, Tira, Voldo, and Astaroth dar si altii noi cum ar fi noul Patroklos, personajul principal din story-mode si alti jucatori noi ca : Z.W.E.I., Natsu, and Pyrrha. Planul initial al celor de la Namco a fost o lista de 30 de luptatori, planurile s-ar putea schimba pana la lansarea jocului totusi.

Trasaturi SoulCalibur V.

In general, stilul de joc din SoulCalibur a fost pastrat si in acest joc cu cateva noi aditii, atacurile critcal edge si brave edge. Aceste doua atacuri noi si foarte diferite consuma patru patri din bara de putere.

Atacurile brave edge folosesc un sfert din bara si este folosita pentru a imbunatati abilitatile normale ale jucatorilor. Acest sistem a mai fost vazut in Street Fighters EX si este similar sistemului din Mortal Kombat 2011.

Critical Edge foloseste jumatate din intreaga bara de putere dar loviturile sunt mult mai puternice decat cele obisnuite. Fiecare luptator are un astfel de miscare. Practic, aceste lovituri sunt variante putin mai slabe a miscarilor de finisare din SoulCalibur IV. Fiindca sunt variante mai slabe, pot fi folosite mai des, deci adagua un nou nivel de strategie meciurilor.

O alta modificare adusa jocului are legatura cu bara de viata. Cand aceasta isi schimba culoarea de la galben la rosu inseamna ca luptatorului tau i se va sparge garda. Aceasta mecanica a fost implementata pentru a inlatura stilul defensiv de joc. Acum, daca vei bloca prea multe atacuri, in momentul in care vei avea nevoie cel mai mult de un block, nu il vei avea. De asemenea, in joc veti putea folosi miscari speciale pentru a distruge garda inamicului.

Pentru grafica jocului, Namco Bandai a lucrat cu CyberConnect2, cei care au realizat grafica jocurilor Naruto: Ultimate Ninja. Daca in jocurile SoulCalibur din trecut, toate miscarile erau inregistrate cu ajutorul senzorilor speciali, acum, pe langa aceasta metoda, s-au folosit imbunatatiri create manual, pentru a da miscarilor ceva cu adevarat special.

Namco a anuntat ca printre luptatorii din SCV, vom avea parte si de un jucator special, dar mai multe informatii despre acestea vor fi oferite in viitor. Soul Calibur V va fi lansat la inceputul anului viitor pe platformele Xbox 360 si Play Station 3.

Screenshots SoulCalibur V:


Soul Calibur V Soul Calibur V Soul Calibur V Soul Calibur V
Soul Calibur V Soul Calibur V Soul Calibur V Soul Calibur V
Trailer SoulCalibur V: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)