Jocuri Noi

Spider-Man: Edge of Time

Scris de Calin
Miercuri, 12 Octombrie 2011 10:59

Spider Man Edge of TimeFanii universului Spider-Man, in special cei care au urmarit revistele si animatiile mai vechi ale acestui univesrs stiu ca multe personaje si o mare parte din univers provine dintr-un alt timp. In Spider-Man Edge of Time vei avea ocazia sa compari in acelasi timp omul paianjen din prezent cu cel din anul 2099. Actiunea petrecuta in doua timpuri simultan este ceea ce face acest joc special.

Despre Spider-man Edge of Time:

Cu mare putere vine si o mare responsabilitate este probabil cel mai renumit citat din universul Spider-Man, dar ceva lipseste din acest citat, cu mare putere vine si mare distractie. Spider-Man Edge of Time este un joc foarte dinamic, situat intr-o lume in schimbare constanta.

Datorita faptului ca actiunea se petrece in doua perioade diferite ale acesluasi secol, deciziile luate intr-unul din timpuri va afecta lumea din celalalt. Cele doua personaje principale din acest joc, Peter Parker si Miguel OHara, care in spatele mastii sunt aceasi persoana s-au aliat pentru a repara ceea ce un om de stiinta din viitor a stricat traversand inapoi in timp pana in 1970 pentru a fonda o companie inainte de timpul ei.

In timpul jocului veti avea multe probleme de rezolvat, toate care duc inevitabil spre o concluzie foarte rar intalnita, moartea originalului Spider-Man. Acest joc este povetit intr-un mod special, povestea fiind scrisa de Peter David, celebrul scriitor de la Marvel.

Trasaturile jocului Spider Man the Edge of Time:

Joaca cu doi oameni paianjen, din doua timpuri diferite cu personalitati opuse.
Diferenta de aproape un secol va scoate la iveala schimbarile care au aparut in stilul de lupta al omului paianjen. Varianta 2099 a acestui supererou va fi imbunatatita tehnologic fata de originalul Spidey.
Noul mod de lupta include manevre de evaziune a loviturilor si viziune accelerata.
Doua perioade diferite privite in paralel ajuta la crearea unei povesti inedite si nemaivazute pana acum in acest univers. In aceasta poveste, actiunile unui om paianjen pot afecta lumea celuilalt.
Grafica creata special pentru a reda modul unic de joc din Spider Man Edge of Time.,
Rezultate neasteptate intr-un univers datorita actiunilor in celalalt.

Spider Man: Edge of Time a fost lansat in data de 4 octombrie pe platformele Xbox 360, PS3, Ninstendo Wii, 3DS si PC.

Screenshots Spider Man: Edge of Time:
Spider Man Edge of Time, 2099 Spider Man Edge of Time: originalul Viitorul Spider-Man Spider Man Edge of Time Peter Parker
Spider Man Edge of Time Spider Man Edge of Time, val de panze. Spider Man Edge of Time Spider Man Edge of Time
Trailer Spider Man: Edge of Time:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)