Jocuri Noi

Uncharted 3: Drake's Deception

Scris de Calin
Joi, 01 Septembrie 2011 08:22

Uncharted3: Drake's DeceptionPartea cu numarul trei din seria Uncharted va fi lansata la data de 1 noiembrie 2011 pe platforma PS3 si se va axa pe aventurile vanatorului de comori Nathan Drake care se va gasi acum in desertul din Arabia undeva va avea de rezolvat niste probleme cu vechiul sau mentor Victor Sullivan si o organizatie clandestina condusa de un lider nemilos.

Uncharted 3, aventura.

De data aceasta, Nathan Drake se va afla in cautarea unui oras antic, o Atlantida a Deserturilor, cu comori de neimaginat. Cand Nathan gasesta acest oras si secretele lui ies la iveala, aventura acestuia se tranforma intr-un test de supravietuire care il va incerca pe personajul principal atat fizic cat si psihic. Vom vedea anul acesta daca Nathan Drake isi poate invinge frica pentru a supravietui.

In varianta demo prezentata acest an la E3, jocul incepe pe un vas de croaziera. Nathan urmeaza sa coboare in interiorul navei intr-o sala de dans uriasa care dau o atmosfera foarte placuta jocului. Dupa cateva crime Drake ajunge in depozitul de bagaje al vasului unde este dus intr-un Dead End. Aici garzile liderului organizatiei secrete il incoltesc in timp ce acesta se apropie de Drake. Personajul principal risca sa scape, de aici incepand un cinematic dinamic care duce spre sfarsitul demo-ului.

Trasaturile jocului:

Jocul este povestit mai in detaliu iar aventura este exploziva, condusa de stilul de povestire a celor de la Naughty Dog si prezentat prin multe interludii.

Modul multiplayer este acum mult mai competitiv si se reintoarce cu noi aditii si un set extins de trasaturi noi. Universul Uncharted aduce jucatorilor o mare diversitate, in special in modul multiplayer.

Nathan Drake are acum la dispozitie noi micari si noi metode pentru a scapa de mai multi inamici in acelasi timp. Actiunea corp la corp va fi acum contextuala, astfel de fiecare data vei vedea ceva nou si intrigant.

In Uncharted 3: Drakes Deception, cei de la Naughty Dog au adus imbunatatiri motorului grafic, fizicii jocului, detaliilor vizuale si efectelor din mediu. Inovatiile aduse jocului vor putea fi vazute atat in apa, foc cat si in nisip si fum. Toate efectele au fost imbunatatite pentru a aduce cea mai intensa experienta vizuala jucatorului. Uncharted 3: Drakes Deception va putea fi jucat in Stereoscopic 3D.

Uncharted3 va fi lansat pe piata pe 1 Noiembrie 2011.

Uncharted 3: Drakes Deception poze:
Uncharted3 Drake in desert. Uncharted3 avion prabusit Uncharted3: Drake's Deception Uncharted3: Drake's Deception
Uncharted3 Uncharted3: Drake's Deception Uncharted3 Uncharted3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drakes Deception trailer:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)