Jocuri Noi

Vanquish

Scris de Calin
Luni, 12 Septembrie 2011 08:42

vanquishVanquish este un third person shooter setat intr-un cadru science fiction de proportii uriase in viitorul apropiat. Jocul este regizat de Shinji Mikami, creatorul seriei de jocuri de actiune Resident Evil si te pune in pielea lui sam, un agent al guvernului dotat cu un costum de lupta futurist si letal. Vanquish are parte de un sistem fluid de lupta si un mod aprofundat de povestire a actiunii jocului.

Povestea jocului:

Vanquish are loc intr-un viitor apropiat, unde marile puteri ale lumii, Rusia si Statele Unite ale Americii se lupta in continuu pentru controlul ultimelor resurse ale planetei. In acest cadru, Statele Unite construiesc o statie spatiala cu scopul de a capta razele soarelui pentru a le transforma in energie electrica. In urma acestei miscari, Rusia purcede in a captura si controla aceasta statie spatiala pentru a folosi intr-un scop malefic, distrugerea orasului San Francisco.

Ca raspuns la acest curs de actiuni, Statele Unite ale Americii isi lanseaza fortele pentru a recaptura statia spatiala din mainile rusilor inainte ca acestia sa distruga urmatoarea lor tinta, metropola New York.

Gameplay:

Vanquish este creat pentru platformele PS3 si Xbox 360 si are anumite aspecte similare cu jocurile Gears of War si Army of Two, dar aceastea sunt superficiale. Vanquish se bazeaza pe viteza si fluiditatea luptelor si pentru a obtine aceste doua aspecte, Vanquish foloseste doua mecanici.

Prima mecanica complet unica pentur Vanquish este faptul ca Sam este dotat cu un booster, care il ajuta sa se miste pe campul de lupta la viteze extraordinare, dar cu o mobilitate de acelasi nivel. A doua mecanica este modul AR, care te lasa sa incetinesti timpul, astfel iti vei crea momente legendare in care iti vei lua viteza pentru a sarea o rampta, ca dupa sa incetinesti timpul pentru a te acoperi.

Modelul general al inamicilor si a bosilor este robotic, intalnit in majoriteatea nivelurilor. Un lucru ciudat la Vanquish este faptul ca ai o singra arma, care se modifica in trei tipuri diferite de arme. In mod traditional, vei gasi de-a lungul nivelului munitie pentru arma ta si vei gasi alte configuratii la aceasta arma, adica moduri diferite. Intotdeauna, animatia transformarii armelor va fi intriganta.

Aspectele jocului:
Aspectele bune:

Mecanici fluide de lupta prin care intensifici sau incetinesti actiunea.
Explozii constante si gameplay plin de actiune.
Lupte gigantice contra bosii nivelurilor.
Control incredibil care va face din Vanquish o provocare de fiecare data.
O gama larga de medii inconjuratoare, diferite si pline de fler.

Aspecte rele:

Story mode prea scurt.
Dialoguri pline de clisee.

Vanquish screenshots:
Vanquish Vanquish Vanquish Vanquish
Vanquish Vanquish Vanquish Vanquish
Vanquish Traler: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)