Jocuri Noi

80 GB memorie pentru iPod

Scris de Serj
Marţi, 18 Septembrie 2007 01:25
ipod-80gb.jpg  Acum ca se pot cumpara filme pentru iPod de la magazinul iTunes, Apple s-a gândit sa treaca la urmatorul nivel: mai multa memorie. Cu un iPod de 30 GB sau de 80 GB, filmele încap lejer în buzunarul celor ce-si permit, alaturi de seriale, jocuri, albume foto si, bine-nteles, o întreaga colectie de melodii (pâna la 20.000, mai exact).

   Dispozitivul poate stoca pâna la 20.000 de melodii, 25.000 de poze si 100 de ore de video, sau orice fel de combinatie între acestea. Gadgetul mai suporta jocuri pentru iPod si audiobooks, utilizatorul având acces si la asa-zisele podcasts gratuite, prin care pot fi vizitate virtual diferite muzee, gradini zoologice, sau castele din Franta. Toate acestea pot fi vizualizate pe un ecran îmbunatatit, cu 60% mai luminos, pe care imaginile devin mai vii.

 Pentru cei care vor mai mult, Apple le pune la dispozitie diferite accesorii, cum ar fi: carcase pentru protectie, car kit, iPod Hi-Fi pentru cei ce vor sa lase castile la o parte, cablu pentru aparatul foto sau voice recorder. Cei ce cumpara la magazinul online pot sa-si inscriptioneze chiar si numele pe iPod.

 Nu în ultimul rând, gadgetul are o interfata noua, care faciliteaza cautarea prin miile de fisiere. Pretul unui iPod începe de la 249 $ si poate varia în functie de memorie sau accesorii.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)