Jocuri Noi

Cel mai mic MP4 Player din lume

Scris de Caesar
Luni, 01 Septembrie 2008 15:52
flatty.jpg  De obicei, când te gândeşti la poporul chinez primul lucru care-ţi trece prin minte (în afară de orez) este imaginaţia. NU de puţine ori produsele chinezeşti le depăşesc pe cele occidentale ca urmare a acestui atribut.

  În cazul de faţă însă, producătorii şi-au folosit toată imaginaţia la design şi au uitat să dea un nume produsului finit. Cel puţin aşa par a sta lucrurile în cazul lui “Worlds Thinnest MP4 Player”. Deşi pare că ne spune totul, numele este cel puţin neinspirat, asta dacă stăm să ne gândim că, cel puţin ca dimensiuni, WT Mp4 player se vrea un rival al deja celebrului (şi uşor de pronunţat) iPod Nano.

  Dacă în ceea ce priveşte posibilităţile tehnice nici nu se pune problema, dimensiunile fac din produsul de faţă unul demn de luat în seamă de către colecţionarii de gadgeturi, cu o grosime de doar 4,5 mm faţă de cei 6,5 mm ai lui iPod. Preţul este şi el destul de mic, sub 30 de Euro, în conformitate cu displayul de proastă calitate şi capacitatea de stocare de doar 4 Giga.

Specificatii

* Memorie: 4GB
* Display: 1.8 Resoluţie: 160×128
* Format de fişiere: MP4, MP3, WMA, ASF, WAV
* FM Radio: 87.5-108Mhz
* USB: 2.0 (compatibil 1.1)
* Dimensiuni: 85×54x4.5mm
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)