Jocuri Noi

SanDisk prezinta Sansa Connect

Scris de Serj
Sâmbătă, 15 Septembrie 2007 02:31
sandisk-mic.jpg  Firma SanDisk s-a alăturat companiei Yahoo pentru a scoate pe piaţă ultimul său model de MP3player, Sansa Connect. Disponibil la distribuitorii mari de electronice la mai puţin de 250 $, playerul dă utilizatorului posibilitatea de a accesa catalogul Yahoo! Music.

   Astfel, utilizatorul va putea asculta în jur de 2 milioane de melodii, fără a fi nevoit să le transfere de pe calculator. În timp ce Sansa Connect are un flash-drive de 4 GB, MP3playerul face posibil transferul de date, câştigându-se mai mult spaţiu virtual, prin Internet. Atâta timp cât plătiţi abonamentul la Yahoo! Music (12 $ pe lună) şi dacă gadgetul are o conexiune Wi-Fi, veţi putea selecta alte şi alte melodii din catalog.

  Playerul mai poate accesa muzică de pe posturile radio online, iar conectat la USB, Sansa Connect are proprietăţile unui player normal, funcţionând în stilul clasic. Furnizorul de muzică preferat este Yahoo, dar Sansa poate accesa şi alte asemenea servicii online, inclusiv Rhapsody, Napster, sau Urge.

  O altă funcţie deosebită pe care o are noul MP3player oferit de SanDisk este posibilitatea de a vizualiza poze de pe Flickr. Şi nu în ultimul rând, demne de menţionat sunt şi speakerele încorporate, cu ajutorul cărora puteţi asculta muzică laolaltă cu prietenii voştri.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)