Jocuri Noi

Gigabyte extinde suportul SLI pentru toate placile de baza X58

Scris de Serj
Sâmbătă, 04 Aprilie 2009 11:47
gigabytex58.jpg   Cei de la Gigabyte au lansat un comunicat de presă prin care anunţă extinderea suportului oficial NVidia SLI multi-GPU pentru toate plăcile de bază din seria x58. În această categorie se încadrează toate cipurile Nvidia, începând de la modelele ieftine precum GA-EX58-UD3R şi până la modelele mai profesionale precum GA-EX58-Extreme.

   Potrivit oficialilor companiei, utilizatorii care au modele mai vechi sunt nevoiţi să îşi facă un upgrade al BIOS-ului pentru a beneficia de aceste ultime ajustări tehnice.

   Nvidia pretinde plata certificatului SLI oficial pentru toate companiile producătoare de plăci de bază cu chipset Intel x58, certificat care poate fi achiziţionat doar model cu model, ceea ce îl face mai greu accesibil pentru anumite companii.

   Deşi până la acest moment companiile se foloseau de un hack neoficial pentru a trece peste aceste probleme, se pare că Gigabyte a preferat în cele din urmă să scoată din buzunare o sumă mai mare de bani pentru a beneficia de acest SLI în mod oficial.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)