Jocuri Noi

SAPPHIRE HD 4890 ATOMIC Edition, cea mai rapida placa video

Scris de Serj
Vineri, 15 Mai 2009 09:32
Sapphire-Radeon-HD-4890Sapphire Tehology, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa acoperind un market share important in vanzarile de placi video destinate platformelor PC a anunţat lansarea versiunii ATOMIC Edition pentru modelul HD 4890 – oferind totodată cea mai rapidă placă video single GPU construită cu ajutorul tehnologiei ATI/AMD.

SAPPHIRE HD 4890 ATOMIC Edition va fi un produs în ediţie limitată destinat în mod special entuziaştilor şi gamerilor înrăiţi care urmăresc un nivel maxim de performanţă, o placă video care va încerca să atingă succesul celorlalte modele Special Edition construite de aceeaşi companie, Sapphire.

Cea mai rapidă placa video single core de la Ati la ora actuală, SAPPHIRE HD 4890 ATOMIC beneficiază de un procesor de 1 Ghz şi memorie de 1GB GDDR5 la o frecvenţă de 1050 Mhz.
Sapphire-Radeon-HD-4890-Atomic
"Placa video Seria SAPPHIRE HD 4890 este construită în jurul unui nou nucleu GPU dezvoltat de către divizia AMD, ATI. Arhitectura este aceeaşi cu cea folosită la seria de succes HD 4870, cu 800 de unităţi de procesare stream, interfaţă a memoriei GDDR5 de 256 biţi şi decodor video hardware integrat. De asemenea, modelul dispune de o arhitectură de management al memoriei îmbunătăţită şi de inovaţii tehnice care permit viteze de funcţionare mai mari şi reduc consumul de energie electrică în standby" se arată într-un comunicat oficial al companiei, la lansarea plăcii.

De asemenea, la fel ca toate celelalte plăci Sapphire HD 4800, modelul Atomic este şi el certificat Microsoft Windows Vista Premium cu suport pentru suita de software Ati Catalyst.Totodată, plăcile video din această serie sunt compatibile cu ATI Stream, puterea de procesare rezultată accelerând procesele de transcodare video şi aplicaţiile compatibile.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)