Jocuri Noi

BLUR pentru PC

Scris de Caesar
Marţi, 04 Mai 2010 09:09
blur-joc-cu-masiniBlur este la ora actuala unul dintre cele mai populare dar si mai asteptate jocuri cu masini de curse, creat si distribuit pentru PC-uri de catre Bizarre cu o data de lansare fixata pentru 25 mai 2010. Un joc care ne promite o experienta extrem de realista si de neuitat, pe parcursul unor piste de curse inspirate din cele reale.


Jocul ne intampina cu un parc auto ce aduna la un loc nici mai mult nici mai putin decat 60 de masini licentiate, un vis implinit pentru toti amatorii sau fanaticii acestui tip de joc. Blur aduce si cateva optiuni inedite care vor anima la maxim atmosfera unui joc si asa destul de in viteza, jucatorii avand posibilitatea de a efectua salturi spectaculoase sau de a arunca in afara pistei concurentii folosindu-se de puternice explozii energetice. Toate acestea vor putea fi puse in practica adunand power-ups-urile de pe pista in timpul curselor.

Blur ne va pune la dispozitie si un story-line unic si invoativ precum si o interfata bazata pe comunitate, dand jucatorilor posibilitatea de a-si construi propriile retele de aliati, inamici si fani, cu o optiune unica de a-si customiza si personaliza experienta cu ajutorul prietenilor aflati atat in interiorul cat si in afara jocului.

Blur va incerca de asemenea sa depaseasca linia traditionala a jocurilor cu masini de curse propunand un parc auto imens in care se vor regasi numai masini licentiate, o grafica foto-realistica si locatii pe care le puteti gasi si in lumea reala, combinandu-le pe toate acestea cu un gameplay axat pe amuzament si distractie si nu pe simulare. Printre locatiile disponibile veti regasi parti specifice din Los Angeles, San Francisco, Barcelona dar si peisaje pitoresti din Marea Britanie sau Japonia.

Nu va lipsi nici modul multiplayer, care le va permite jucatorilor sa participe la curse alaturi de prieteni sau, sa se asocieze si alieze cu acestia impotriva altor ligi rivale. Va fi posibil jocul atat in cooperativa cat si competitia, Blur permitand un split-screen de pana la 4 jucatori in acelasi timp.

Trailer Blur:

 
Discuss (2 posts)
Re:BLUR pentru PC
Sep 21 2010 09:36:31
E super jocul. Chiar merita jucat.
#38
Re:BLUR pentru PC
Sep 21 2010 10:22:03
Cam vechi deja jocul dar e bun... ...
#45

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (2 posts)