Jocuri Noi

Driver San Francisco

Scris de Calin
Miercuri, 14 Septembrie 2011 08:57

DriverTitlul de success Driver se intoarce sub influenta uneia dintre cele mai mari companii producatorare de jocuri, Ubisoft Reflections. Jocul initial Driver a vandut in total 14 milioane de copii in intreaga lume. In Driver San Francisco, jucatorii vor intra in rolul lui John Tanner, un detectiv in cautarea unui criminal din San Francisco pe nume Charles Jericho.


In noul joc Driver San Francisco, jucatorii pot schimba intre peste 100 de automobile, fiind intotdeauna in centrul actiunii. Cu noile trasaturi ale jocului, Driver San Francisco va readuce la viata simulatoarele de masini genul free-roaming.

Driver San Francisco: single player:

Firul narativ al acestui joc continua povestea din a treia parte a seriei, DRIV3R. Personajul principal al seriei este din nou detectivul Tanner care in sfarsit a reusit sa il varasca la racoare pe Jericho, personajul negativ al eriei. In partea de inceput a jocului, aflam ca Jericho scapa din captivitate cu ajutorul asociatilor sai si a unui plan ce include o pastila acida si un lansator de rachete.

In urma accidentului, Tanner sufera un accident de masina care se termina cu rezultate neobisnuite. Dupa ce Tanner isi revine din inconstienta, isi da seama ca poate poseda corpurile altor soferi din San Francisco. Apasand un button, puteti parasi automobilul si sa plutiti spre un alt sofer.

Cei de la Ubisoft, au recreat 200 de mile de sosea din orasul San Francisco pentru a face experienta cat mai realista. Noul joc Driver San Francisco are mai multe aspecte in comun cu Burnout Paradise sau Test Drive Unlimited 2 decat de exemplu un joc Forza. Pentru a controla adecvat masina, e necesar sa folositi des frana de mana. Automobilele sunt extrem de bine detaliate si in total veti putea gasi aproximativ 140 de automobile licentiate in Driver San Francisco.

Driver San Francisco: multi player:

Mecanica jocului care il diferentiaza de toate celelalte jocuri cu masini de pana acum se numeste shifting. Prin aceasta, apasand un buton veti putea pluti spre o alta masina din oras. Fiindca in single-player are multe aplicatii acest sistem, in multi-player shifting face din experienta ceva complet nebunesc.

Driver San Francisco are 10 moduri diferite de joc in multiplayer, inspirate atat din jocurile de masini cat si din shootere. Un mod este numit Shift Tag. In acest mod, un jucator este ales sa fie tinta. Celelate masini vor fi nevoite sa distruga aceasta masina, in timp ce cel ales are singurul scop sa ii intreaca pe toti si sa termine cursa. Pare simplu, doar ca cel ales sa fie urmarit poate schimba masinile cu shift.

Gameplayul este incredibil de rapid si obsesiv, fiecare mod de joc aducand ceva nou jocului. Printre celelalte moduri veti gasi Capture the Flag, Cops and Robbers si alte moduri traditionale. Intrebarea acum ramane, oare aceste moduri vor fi interesante la inceput sa vor indura testul timpului.

Driver San Francisco va fi lansat in 27 septembrie 2011 pe platformele PS3, X-Box 360, WII si PC.

Driver San Francisco Screenshots:
Driver Driver Driver Driver
Driver San Francisco trailer: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)