Jocuri Noi

Forza Motorsport 4.

Scris de Calin
Vineri, 14 Octombrie 2011 09:56

Forza Motorsport 4Cel mai asteptat joc de curse din acest an va fi lansat saptamana aceasta pentru Xbox 360. Forza Motorsport 4 aduce ceva nou jocurilor de curse pentru console printr-o serie larga de inovatii si calitate net superioara jocurilor precedente. Forza Motorsport 4 se prezinta cu grafica noua si imbunatatita si ofera experiente noi, posibile doar cu ajutorul aparatului Kinect.


Xbox Live ofera un nou nivel social acestui joc iar noul continut care va include un numar mare de modele noi de masini si multe noi moduri de joc va adauga la valoarea pe termen lung a acestui joc.

Rezumat Forza Motorsport 4:

Acest joc de curse bazat pe circuite este unul din genurile de masini cu curse repetitive, deci nu asemenator jocurilor Need for Speed in care fiecare cursa este diferita. Cu toate ca jocul pare a fi repetitiv, acesta are un numar mare de fani si pe buna dreptate, este unul dintre cele mai bune jocuri cu masini pe consola.

O surpriza placuta pentru cei care au jucat Forza Motorsport 3 in ultimii doi ani a fost anuntata de catre creatorii jocului si se refera la automobilele pe care acestia le vor gasi in garajul lor cand vor incepe jocul. Daca jucatorii noi vor avea in garaj un automobil la care nu te-ai uita de doua ori trecand pe strada, un veteran va avea acces la automobile ca: Lamborghini Gallardo, Audi R8, Bugatti Veyron sau Ferrari 430 printre altele.

Modul World Tour din Forza Motorsport 4 va fi putin diferit fata de modul career al predecesorului sau. Noul World Tour din Forza 4 iti va da libertate mai mare de alegere a curselor si a automobilelor pe cand Forza 3 la propriu te forta sa conduci ore intregi aceleasi curse cu aceleasi masini.

O alta aditie la Forza Motorsport 4 este afinintatea pentru o marca obtinuta prin experienta. Astfel, te vei putea specializa pe o anumita marca de automobile daca astfel doresti.

Ca si predecesorul sau, Forza Motorsport 4 ofera niveluri de dificultate pentru toate tipurile de jucatori. Pentru incepatori, optiuni ca asistenta la franare si manevrare vor fi disponibile. Un alt ajutor este linia ajutatoare de pe traseu care iti sugereaza la ce unghi sa iei curba.

Ca o ultima idee, Forza Motorsport este cel mai amuzant de jucat online, cu pana la 15 jucatori simultan.

Trasaturi Forza Motorsport 4:

Grafica noua si imbunatatita special conceputa pentru consolele Xbox 360. Forza Motorsport 4 creaza un nou standard pentru jocurile de curse. In noua grafica a acestui joc au fost introduse si efecte hollywoodiene ale camerei si o noua abordare a luminilor. In Forza Motorsport 4 te poti astepta la o experienta foarte realista.
Forza Motorsport are ca scop si revolutionarea jocului intr-un mod social. Cu ajutorul sistemului Xbox LIVE poti crea acum un Car Club cu cei mai apropiati si talentati soferi din grupul tau. Online iti poti arata colectia de automobile si poti initia curse cu rivalii tai.
Inovatii in intrega industrie a jocurilor pe console cu ajutorul sistemului Kinect. Aparatul Kinect te ajuta sa explorezi automobilul tau umbland prin camera si te lasa sa te uiti la detalii ghemuindu-te. Kinect de asemenea poate regla unghiul de inclinare a camerei in functie de modul in care iti tii inclinata privirea. Cu ajutorul Kinect poti lua volanul din pat fara a fi nevoie de vreo maneta. Comenzile vocale ale aparatului Kinect pot fi folosite pentru a te ghida prin meniul jocului.
Continut extins. Cu automobile de la mai bine de 80 de producatori, Forza Motorsport 4 cu siguranta intrece orice joc cu automobile de pana acum la acest capitol. Cu ajutorul modului World Tour veti putea descoperi si mai multe trasee care va va oferi o mare diversitate in joc.

Screenshots Forza Motorsport 4:
Forza Motorsport 4 Forza Motorsport 4 Forza Motorsport 4 Forza Motorsport 4
Forza Motorsport 4 Forza Motorsport 4 Forza Motorsport 4 Forza Motorsport 4
Trailer Forza Motorsport 4: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)