Jocuri Noi

MotorStorm: Apocalypse

Scris de Caesar
Luni, 14 Iunie 2010 12:20
motorstorm apocalypseMotorStorm: Apocalypse va fi urmatorul titlu din seria de jocuri cu masini de curse, planificat pentru lansare in anul 2011. Produs de catre studiourile Evolution si distribuit de catre Sony Computer Entertainment, MotorStorm: Apocalypse va fi disponibil pentru Playstation 3.

De altfel, acesta este cel de-al treilea titlu dezvoltat pentru aceasta platforma, si cel de-al patrulea al seriei. Spre deosebire de celelalte jocuri ale acestei francize, Apocalypse se va baza mult mai mult pe poveste, un fir epic special care ne va purta pe strazile unei aglomerari urbane apocaliptice numita simplu "The City" (Orasul). O localitate care desi fictiva, are la baza realitatea geografica a coastei de vest a Statelor Unite, cu precadere golful Californian, o combinatie perfecta intre Los Angeles si San Francisco.

MotorStorm: Apocalypse isi va pastra mecanica si ideile de baza pe care seria le-a oferit si in Pacific rift, tema centrala a jocului fiind: "Raliu brutal, urban Off-road". Parcul auto se va mari insa si vor aparea modele noi, cele mai importante clase fiind super-masinile, motocicletele chopper si extrem de spectaculoasele muscle-cars. Pe masura ce jucatorii vor concura, pistele se pot schimba in timp real, podurile se surpa, cladirile se prabusesc, pamantul se deschide sub masinile ambalate la maximum. Masinile pot fi de asemenea customizate cu diferite accesorii, utilizatorul avand acces chiar si la caracteristicile tehnice precum manevrabilitatea, puterea dar si abilitatile ofensive.

In ce priveste partea online, modul multiplayer va fi cat se poate de complet, jucatorii putand sa se angajeze in curse de pana la 16 oponenti prin intermediul a 4 split-screenuri. MotorStorm: Apocalypse va dispune de asemenea de un mod multiplayer creator care ii va permite jucatorului ajustarea parametrilor competitiilor online dupa propriile sale idei tactice, conditiile de joc etc. Vor fi si posibilitati de pariuri, care le va permite celor care risca sa castige sume considerabile de bani virtuali pe care sa-i poata folosi mai apoi in joc.

Screenshots MotorStorm: Apocalypse :
motorstorm apocalypse motorstorm apocalypse screen motorstorm apocalypse motorstorm apocalypse motorstorm-apocalypse4 motorstorm-apocalypse3 motorstorm-apocalypse2 motorstorm apocalypse

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)