Jocuri Noi

Need for Speed: The Run

Scris de Administrator
Joi, 18 August 2011 09:07

Need for Speed The RunNeed for Speed: The Run va avea o abordare putin diferita fata de jocurile precedente, in care toata actiunea se petrecea dupa volan, personajul din spatele lui fiind ignorat complet. NFS The Run il pune in centrul actiunii pe Jack un sofer de viteza care va conduce in curse din San Francisco pana in New York cu alti competitori asemanatori sau impotriva Mafiei.


Need for Speed: The Run, trasaturi.

Desi Need For Speed : The Run va arata si perspectiva conducatorului automobilelor, cea mai mare parte te vei afla in curse, prin Statele Unite ale Americii, concurand impotriva altora pentru un sef care nu iti vrea binele. In demo-ul prezentat in acest an la E3 au fost aratate unele curse, spre exemplu o cursa sprin pe o autostrada prin desert, cu un Porsche 911 GT3. Obiectivul cursei a fost simplu, condu cat mai repede sa termini cursa pe primul loc.

In stilul traditional Need For Speed, vei avea parte de multe scurtaturi si multe ocazii sa distrugi competitia. Toate cursele din NFS The Run au fost preluate din curse adevarate care au loc in prezent in SUA, acestea fiind putin modificate pentru a fi compatibile cu motorul grafic Frostbite 2.

Un anumit aspect al acesti joc nu a mai fost intalnit pana acum in jocurile precedente NFS si ma refer la sistemul de rewind. Daca pana acum, puteai repeta oricand cursa, acum veti putea doar in animite momente, in special, dupa ce distrugi masina. In aceasta situatie, vei putea da timpul inapoi, iar toate masinile vor fi plasate unde au fost in momentul accidentului. Astfel, jocul iti da ocazia sa corectezi ce greseli ai facut de-a lungul cursei.

Sistemul Autolog implementat in Need For Speed Hot Pursuit is face reaparitia in The Run, deci veti avea ocazia sa concurati impotriva prietenilor dumneavoastra pe internet. Daca veti folosi rewind in timpul unei curse, nu veti fi punctat pentru acea cursa si probabil nu veti obtine un timp la fel de bun ca si ceilalti concurenti.

Gameplay-ul este cel de asteptat din partea uni joc Need for Speed, viteza coplesitoare si soferi agresivi. Singurul lucru diferit fata de jocurile precedente va fi Story-Mode. Need for Speed: The Run poate fi jucat la Gamescom 2011, in Germania pana in data de 21 august.


Need for Speed: The Run, poze:
Need for Speed The Run Need for Speed The Run Need for Speed The Run Need for Speed The Run
Need for Speed The Run Need for Speed The Run Need for Speed The Run Need for Speed The Run 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)