Jocuri Noi

Split/Second: Velocity un joc cu masini exploziv

Scris de Serj
Joi, 06 Mai 2010 08:23
split-second
In cazul in care v-ati plictisit de clasicele jocuri cu masini, cei de la Black Rock Studio va propun o alternativa prin Split/Second: Velocity, joc care va fi disponibil pentru platformele Xbox 360, PS3 si PC.

Plasat intr-o lume fictionala a unui reality show TV Split/Second: Velocity ofera jucatorilor, pe langa posibilitatea de a concura cot la cot in curse nebune pe strazile oraselor, si posibilitatea de a declansa evenimente explozive care pot schimba total structura traseului sau potarunca in aer competitia. Momentan Split/Second: Velocity poate fi jucat in varianta demo de catre posesorii de console Xbox 360, varianta finala a acestuia urmand sa fie lansata pe 21 MAI.

Un factor inovator in Split/Second: Velocity este interactiunea cu mediul in sine, spre deosebire de clasicile jocuri cu masini, va trebui sa fiti constant atenti la cladirile si obiectele din jur fie pentru a va folosi de ele pentru a elimina competitia, sau sa le evitati in cazul in care acestea explodeaza. Din acest motiv producatoriul a renuntat la afisarea obiectelor inutile pe ecran cum ar fi vitezometrul sau alte gadgeturi care nu ar fave mai mult decat sa va incurce.

Intr-un final jocurl Split/Second: Velocity va fi cu siguranta un joc distractiv plin de actiune atat offline cat si online, menit sa tina pasionatii de jocuri cu masini in fata consolelor sau a PC-ului.

Trailer Split/Second: Velocity:

Cerinte de sistem minime pentru Split/Second: Velocity:
Sistem de operare : Microsoft Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7
Processor : Intel Pentium D at 3.0 Ghz or equivalent AMD
Placa video : 256 MB VRAM DirectX 9.0 compatible with Pixel Shader 3.0 suppot (nVidia GeForce 7600 or better / ATI Radeon X1600 or better)
Memorie : 2 GB RAM (XP) / 2.5 GB RAM (Windows 7 / Vista)
Hard Disk : 6.5 GB of free Hard Drive Space
Placa de sunet : DirectX 9.0 compatible sound card
Direct X : 9.0c

Cerinte de sistem recomandate pentru Split/Second: Velocity:
Sistem de operare : Microsoft Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7
Processor : Intel Core 2 Duo at at 3.0 Ghz or AMD Athlon 64 X2 at 2.4 Ghz
Placa video : 512 MB VRAM DirectX 9.0 compatible with Pixel Shader 3.0 suppot (nVidia GeForce 8800 or better / ATI Radeon HD3870 or better)
Memorie: 2 GB RAM (XP) / 2.5 GB RAM (Windows 7 / Vista)
Hard Disk : 6.5 GB of free Hard Drive Space
Placa de sunet : DirectX 9.0 compatible sound card
Direct X : 9.0c

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)