Jocuri Noi

World Rally Championship 2

Scris de Calin
Miercuri, 19 Octombrie 2011 10:09

World Rally Championship 2Versiunea 2011 a acestui joc nu prea a adus imbunatatiri jocului World Rally Championship de anul trecut si nici nu prea pare a fi mare competitie pentru celelalte jocuri de masini sau chiar cele de raliuri. Printre aspectele jocului la care producatorii au fost mai atenti de aceasta data putem gasi sistemul de manevrare a automobilului, un nou sistem pentru jucatorii noi si niveluri speciale pentru veterani.

Despre WRC 2:

Cantitatea de continut nou implementat in WRC 2 este mica iar calitatea acestuia nu este nimic special. In cea mai mare parte, marci si modele noi de automobile au fost incluse in acest joc si cateva moduri noi. In cea mai mare parte, modul in care conduci masina, detaliile vizuale ale jocului si senzatia care o primesti jucat World Rally Championship 2 a ramas neschimbata fata de predecesorul sau.

Fanii sportului vor aprecia efortul depus de la Milestone Inc si Ubisoft in aditia noilor moduri speciale, dar jucatorii ocazionali cu siguranta nu vor aprecia jocul. Desi nu a adus aproape nimic nou fata de jocul de anul trecut, World Rally Championship este in continuare un joc bun pentru acest fel de jocuri cu masini. Ca si in primul joc, modul in care conduci conteaza foarte mult de tipul de drum pe care te afli, respectiv, zapada, nisip sau sosea, printre care vei fi nevoit sa fii atent si la conditiile meteo.

Modul de joc Rally Academy se intoarce si in WRC2 pentru a ajuta jucatorii noi sa invete cum sa manevreze automobilul in diferite sectiuni ale unui traseu in conditii diferite. Un alt sistem pentru incepatori este sistemul de asistare, care ajuta incepatorii cu franarea, luarea curbelor sau minimalizeaza daunele masinii tale in urma unui accident.

In concluzie, World Championship Rally 2 este un joc de raliuri de calitate medie, care nu a adus nimic nou acestui gen de jocuri cu masini. Daca aveti varianta de anul trecut a acestui joc, nu prea aveti motiv sa cumparati acest joc. WRC 2 a fost lansat pentru Xbox 360, PS3 si PC in data de 14 octombrie 2011.

Trasaturile jocului:

Puteti gasi in acest joc taote echipele, circuitele si producatorii de automobile de raliuri de anul acesta.
World Championship Racing 2 dispune de 30 modele diferite de automobile, 13 trasee si 5 niveluri speciale cu 8 moduri de joc, 4 offline si 4 online.
In modul Official Championship poti concura in toate cursele de raliuri dintr-un sezon pentru a deveni campionul la raliuri.
In modul The Road to WRC te poti ocupa de cariera ta unde vei putea tu selectiona evenimente la care vrei sa faci parte, vei avea un buget si o echipa de condus.
Daca simti ca ai probleme in cursele mai dificile poti lua lectii de condus la WRC Driving School.

Screenshots World Rally Championship 2:
World Rally Championship 2 World Rally Championship 2 World Rally Championship 2 World Rally Championship 2
World Rally Championship 2 World Rally Championship 2 World Rally Championship 2 World Rally Championship 2
Trailer World Rally Championship 2: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)