Jocuri Noi

Age of Conan, acum gratuit.

Marţi, 16 August 2011 09:12
Age of Conan, free-to-play.In luna mai a acestui an a fost relansat unul dintre cele mai apreciate MMORPG-uri din 2008, Age of Conan: Hyborian Adventures sub un alt nume, Age of Conan: Unchained insotit de un model de afaceri nou, adica cel free-to-play. Astfel, platile lunare pentru a juca acest joc au disparut, anumite aspecte ale jocului fiind disponibile doar prin plata totusi.

De la aceasta mare schimbare asupra jocului si modului de a aborda aceasta industrie, Funcom, producatorul jocului a atras 300.000 de jucatori noi si si-a dublat nivelul profitului in acest timp. Age of Conan: Unchained are doua tipuri de jucatori, cei gratuiti si cei premium, toti avand acces la magazinul online al jocului.

Cea mai mare diferenta intre cele doua tipuri de jucatori este accesul la toate clasele si toate zonele, cat si la zonele de nivel mai mare, cu comori mult mai importante. Modelul free-to-play s-a dovedit a fi o miscare favorabila pentru Funcom, cat si pentru iubitorii de jocuri MMO.

Tranzitia la acest model de afaceri este o practica din ce in ce mai des intalnita. Odata cu Age of Conan, si Lord of the Rings online a trecut la acest model si si-a triplat veniturile odata cu aceasta miscare.

Age of Conan Unchained va avea parte si de un expansion pack anul acesta, odata cu cu premiera filmului Conan The Barbarian in data de 18 august. Noua aditie la joc va aduce zone noi, clase noi si multe obiecte si echipamente noi.

Age of Conan: Unchained Screenshots:

Age of Conan Unchained Age of Conan gratuit. Age of Conan Free to play. Age of Conan Unchained.
Age of Conan Age of Conan Unchained Age of Conan Adventures of Hyborea Age of Conan Unchained, gratuit. 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)