Jocuri Noi

Aliens: Colonial Marines

Scris de Calin
Luni, 09 Ianuarie 2012 14:01

Aliens Colonial MarineAcest joc te va pune in rolul unui soldat in armata Coloniala a Statelor Unite ale Americii in lupta impotriva celebrilor creaturi din seria de filme „Aliens”. In Aliens: Colonial Marines, luptele vor fi mai intense si mai oribila decat in orice alta intalnire cu aceasta rasa. Luptatorii coloniali vor avea la dispozitie armele clasice pentru a se ocupa de alieni cum ar fi aruncatorul de flacari si armele automate.


 

Despre Aliens: Colonial Marines:

Acest joc va contine odata cu lansarea lui un mod single player care va prezenta povestea din spatele invaziei acestor creaturi si patru moduri diferite de joc pentru varianta multiplyer. In modul cooperativ, veti putea juca acest joc impreuna cu pana la 3 amici simultan. De asemenea in modul cooperativ, fiecare jucator va lua rolul unui soldat unic.

Aliens: Colonial Marines face parte din stilul de First-Person-Shooters in masa, din care fac parte si jocurile Serious Sam. In acest joc veti avea constat de luptat impotriva acestor oribile si rapide creaturi capabile sa catare pereti si chiar sa stea de-asupra voastra fara a ii observa.

Angajatii de la Gerbox, compania creatoare a acestui joc au folosit fel de fel de atribute pentru a descrie acest joc toate indicand cat de entuziasmati sunt despre lansarea cat mai rapida a acestui joc.

In legatura cu povestea acestui joc, aceasta isi are locul intre filmele Aliens si Alien 3, adica al doilea si al treilea film. Actiunea se va petrece pe acesi planeta din Alines unde o echipa de marini coloniali raspund SOS-ului de la LV-426. Apelul a venit din partea unui pluton de soldati care protejau un transport in acea zona.

Atat partea de single player cat si cea de multiplayer sunt foarte anticipate de catre fanii seriei dar si de catre fanii shooterelor, care asteapta ceva proaspat sa iasa pe piata jocurilor video. Aliens: Colonial Marine va capta acea atmosfera claustrofobica si terifianta a filmelor din seria Aliens.

Trasaturile jocului:

• Intra in actiunea inceputa de filmele lui James Cameron din seria Aliens cu ajutorul armelor clasice ale marinilor: pulse rifle, arme ghidate si aruncatoare de flacari.
• Jocul este creat cu ajutorul cadrelor autentice ale filmelor din locatiile Hadley’s Hope, Sulaco si LV-426. Incercari modul single player pentru a intra din nou in acea atmosfera terifianta unde oricare moment ar putea fi ultimul.
• Pentru acei jucatori care prefera sa lupte impreuna cu prietenii decat singuri Aliens: Colonial Marines are un mod cooperativ unde pana la 4 jucatori pot juca simultan.
• Cu un sistem extins de optiuni in personalizare va puteti construi propria masina de ucis extraterestri, conform standardelor vostre. Castiga experienta si gaseste noi arme si armuri pentru echipa voastra.

O data fixa de lansare a acestui joc nu ne-a fost oferita de cei de la Gerbox dar in prezent jocul este asteptat sa fie lansat in sfertul 2 al acestui an pe platformele PC, PS3, Xbox 360 si PS2.

Screenshots Alines: Colonial Marine:
Aliens Colonial Marine Aliens Colonial Marine Aliens Colonial Marine Aliens Colonial Marine
Aliens Colonial Marine Aliens Colonial Marine Aliens Colonial Marine Aliens Colonial Marine
Trailer Alines: Colonial Marine:

 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)