Jocuri Noi

Assasin's Creed: Brotherhood

Scris de Caesar
Marţi, 18 Mai 2010 09:03
assasins creed brotherhoodAnul 2010 ne va aduce inca un titlu mult asteptat in materie de jocuri de actiune, un titlu care probabil nu mai are nevoie de prezentare: Assasin's Creed: Brotherhood. Un joc care va fi dezvoltat si distribuit de catre Ubisoft pentru cele mai importante platforme de gaming: Xbox360, Playstation 3 si PC.

De dezvoltarea efectiva a jocului se ocupa studioul Ubisoft din Montreal, ajutat si de diviziile companiei din Singapore, Bucuresti, Quebec si Annecy (Franta).
In versiunea de single player a Assasin's Creed: Brotherhood, Ezio va prelua comanda unei retele de asasini, misiunea sa fiind cea de a curata coruptia din Roma si din ordinul Templierilor. In modul multiplayer, eroul se va asocia companiei farmaceutice Abstergo, cea care l-a rapit pe Desmond, protagonistul seriei, pentru a ajuta ordinul Templierilor. Vom avea de ales in acest mod dintr-o puzderie de personaje, fiecare diferit in felul sau, posedand insusiri si arme proprii. De asemenea, modul online va contine si o serie de posibilitati de competitie intre jucatori.

Pe situl oficial al Assassin's Creed: Brotherhood, Ubisoft ne furnizeaza si cateva informatii asupra arsenalului de arme care va fi disponibil in joc, dintre acestea amintim toporul, siringa, gheara sau pumnalul. Totodata, pe situl oficial distribuitorii ne reamintesc faptul ca, precomenzile facute online pe GameStop vor fi rasplatite la momentul finalizarii jocului cu un caracter special, Harlequin, disponibil jucatorilor prin intermediul modului online de joc.

Assasin's Creed: Brotherhood Debut Teaser:

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)