Jocuri Noi

Assassin's Creed Revelations

Scris de Calin
Marţi, 30 August 2011 08:22

Assassin's Creed RevelationsA patra parte a seriei Assassins Creed, Revelations va continua povestea lui Ezio Auditore, de data aceasta ajuns in orasul Constantinopol, in inima Imperiului Otoman. Povestea il va ghida pe Ezio de aceasta data in cautarea unor raspunsuri. Te vei afla de data aceasta in mijlocul unei armate a Cavalerilor Templieri, care sunt meniti sa destabilizeze intreaga regiune.

Schimbari:

Cea mai evidenta schimbare adusa personajului principal, vazut chiar din primele imagini este noua arma folosita, un fel de lama carlig. Intr-adevar aplicatiile acesteia pentru a se catara prin uriasele cladiri din Constantinopol sunt de necontestat, dar cat de eficient va fi in lupta corp la corp?

Intr-unul din interviurile cu creeatorul jocului Assassins Creed Revelations, acesta a spus ca acel carlig este folosit pentru a trage inamicii mai aproape de tine pentru a finisa treburile mai repede. Intr-o alta lupta, a prins un inamic cu carligul de barbie, trantindu-l la pamant exact ca si un pescar cu un peste. Carligul este folosit si pentru a circula intre cladiri cu ajutorul cablurilor.

Povestea:

Revelations va avea si unele imbunatatiri la modul de povestire a intamplarilor puse in miscare in Assasins Creed 2 si Brotherhood, legate de cavalerii Templieri si problemele lor in orient. Povestea este orientata in jurul cautarii a cinci artefacte importante inaintea Templierilor. Creatorii jocului relateaza ca Revelations va fi sfarsitul povestii lui Altair, dar nu neaparat si a lui Desmond.

Gameplay:

Intrand in pielea unui asasin mai intelept, testat de-a lungul anilor, vei avea parte de lupte mai dinamice si diversificate. Cu un arsenal nou la dispozitia ta vei putea elimina adversarii cu usurinta, iar noul sistem de free running te va lasa sa scapi de urmaritori sau sa iti urmaresti tu urmatoarea tinta cu usurinta.

Iti vei putea testa acum abilitatile contra cei mai buni asasini din lume prin intermediul unui nou mod multiplayer. Varianta multiplayer din Assassins Creed Revelations va avea diferite moduri de joc si un grad mare de repetabilitate.

Noul Assassins Creed iti va permite sa explorezi cele mai extreme locatii din Animus pentru a descoperi toate detaliile din trecutul lui Desmond.


Screenshots Assassin's Creed: Revelations
Assassin's Creed Revelations Assassin's Creed Revelations Assassin's Creed Revelations Ezio Assassin's Creed Revelations catarari
Assassin's Creed Revelations Lupte Assassin's Creed Revelations Assassin's Creed Revelations in piata Assassin's Creed Revelations prin flacari.
Trailer Assassin's Creed Revelations:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)