Jocuri Noi

Asura's Wrath

Scris de Calin
Vineri, 17 Februarie 2012 11:50

Asura's WrathInspirat din mitologia asiatica, Asura’s Wrath pare a fi unul dintre cele mai interesante jocuri ale acestui an. Povestea jocului Asura’s Wrath te duce printr-o lume fantastica inspirata din povestile asiatice dar cu unele trasaturi de fictiune stiintifica. Acestui joc nu ii lipsesc nici nivelurile ridicate de dinamim, drama si interactiune puternica a tuturor acestor aspecte.

 

Despre Asura’s Wrath:

Personajul Asura al acestui joc este in o fosta zeitate care a fost tradat de catre semenii lui, astfel pierzandu-si toate puterile. Consumat de ura pentru ceilalti zei si de injustitia de care a suferit, Asura jura sa se razbune pe zei. Acesta in curand isi va da seama ca ura lui pentru acestia este singurul avantaj care il are si incepe sa il foloseasca impotriva acestora.

Ura acestuia este folosita ca o unealta. Cu furia dezlantuita, Asura este capabil sa elibereze cantitati uriase de putere. Puterea lui supra-omeneasca il face un semi-zeu, capabil sa isi distruga inamicii cu lovituri devastatoare. Asura’s Wrath este impartit in diferite episoade dramatice, fiecare cu o poveste anume. Toate evenimentele acestui joc duc catre un final climatic.

Printre inamicii pe care ii va intalni Asura de-a lungul aventurii lumi putem gasi bosi de niveluri planetare, al caror degete strapung atmosfera. Nici un astfel de inamic nu ii poate sta in cale lui Asura, in momentul in care acesta isi elibereaza intreaga forta. Povestea acestui personaj este una de razbunare iar modul in care povestea ne este aratata seamana mai mult cu un serial TV decat un joc de aventura.

Trasaturile jocului – Asura’s Wrath:

• Stilul inovativ al povestii. Atat modul in care este povestit jocul cat si povestea in sine sunt inovative. Povestea acestui joc este inspirata din mitologia asiatica dar fuzionata cu diferite elemente SCI-FI.

• Tip nou de actiune. Asura’s Wrath combina diferite elemente pentru a obtine echilibrul perfect intre actiune si drama, povestite intr-un mod unic. Modul episodic de povestire a jocului aduce aminte serialele TV.

• Actiune necontenita. Jocul este conceput in asa fel incat sa ramai in lupta pentru o perioada cat mai lunga. Intre multiplele video-uri cinematice si interludii, Asura este merem ocupat cu inamicii sai.

• Personaj secundar. In Asura’s Wrath vei putea alege nu doar personajul principal ci si rivalul acestuia – Yasha. Acest personaj are un stil de lupta complet diferit fata de Asura – un stil rapid de lupta care te lasa as te misti la viteze uimitoare.

• Putere fara limite. Furia lui Asura este forta din spatele personajului. Acesta se pare ca nu are limite. Cu cat creste bara de furie a lui Asura cu atat de puternice vor fi loviturile acestuia, folosite sa isi distruga inamici care l-au tradat in urma cu 12.000 de ani.

• Sefi uimitori. Nu in orice joc vei intalni un boss cat o planeta. Asura’s Wrath are o paleta foarte diversificata de personaje, printre care si bosi uriasi care te vor pune la incercare de fiecare data.

Screenshots Asura’s Wrath:
Asura's Wrath Asura's Wrath Asura's Wrath Asura's Wrath
Asura's Wrath Asura's Wrath Asura's Wrath Asura's Wrath
Trailer Asura’s Wrath:


 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)