Jocuri Noi

Atlus dezvaluie The Cursed Crusade

Scris de Caesar
Marţi, 09 Noiembrie 2010 11:21
thecursedcrusadescreenshot02Lansand si un trailer, distribuitorul american de jocuri Atlus, ne-a dezvaluit si titlul urmatorului joc pe care il vor promova, un hibrid third-person action/adventure numit The Cursed Crusade.
Jocul se afla in dezvoltare la studiourile Kylotonn Entertainment si va fi disponibil pentru PlayStation 3, Xbox 360 ?i PC, incepand cu vara anului viitor.

Povestea se va desfasura undeva pe la sfarsitul secolului al XII-lea si ii va avea in centrul ei pe doi eroi , cavalerul templier Denz si mercenarul Esteban, ce lupta pentru a-si salva sufletele de la un blestem aruncat peste ei.

The Cursed Crusade va incerca astfel sa ne transpuna intr-o Europa medievala plina de actiune si fantezie . The Cursed Crusade este o poveste a salvarii si supravietuirii care readuce la viata misterul Evului Mediu spune Aram Jabbari, manager de vanzari si PR al Atlus. Principalele personaje ale jocului, spune el, nu sunt eroi. SUnt doar barbati, predispusi tentatiilor, usor de dus la disperare sau pe calea indoielii. Acuratetea si calitatea cu care ne sunt prezentate locatii reale din punct de vedere istoric, vine insa in contrast cu cei doi luptatori, si incercarea lor supranaturala de a-si salva sufletul. Problema lor, blestemul Templier, ameninta sa le accentueze caderea spre iad, arzandu-le umanitatea incetul cu incetul.
Vor fi 40 de misiuni diferite grupate in 5 capitole principale, toate evenimentele petrecandu-se in timpul celei de-a patra cruciade. Pentru a putea trece prin incercarile care li se ivesc la tot pasul, cavalerul si mercenarul vor avea la dispozitie nu mai putin de 90 de scheme de lupta diferite dar si 130 de arme din care sa aleaga. Gameplay-ul va fi de tip cooperativ, third person action adventure iar jocul va putea fi cumparat incepand cu vara anului viitor.

Ce ne asteapta in The Cursed Crusade
- un joc care ne va purta in Europa ed vest din perioada celei de-a patra cruciade, la sfarsitul secolului XII
- uimitoare si extrem de detaliate locatii la care s-a lucrat in special pentru acuratetea istorica.
- doua caractere diferite, provenind din lumi diferite dar cu un tel comun, cel de a scapa de un grav blestem care le arde sufletele, inconjurandu-i cu o aura de foc
- 40 de misiuni pe parcursul carora vom asista la batali crancene dar si la distrugerea unor intregi orase ale Europei medievale

thecursedcrusadescreenshot01thecursedcrusadescreenshot02thecursedcrusadescreenshot03thecursedcrusadescreenshot04
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)