Jocuri Noi

Batman Arkham City pe PC.

Scris de Calin
Luni, 21 Noiembrie 2011 10:53

Batman Arkham City pe PCDaca fanii jocului Batman Arkham Asylum au fost foarte incantati sa auda ca partea a doua a seriei va fi transpusa si pe platformele PC, aceastia au avut o mare dezamagire luna trecuta cand s-a anuntat ca lansarea variantei pentru calculator va fi amanata pana in 22 noiembrie. Din fericire, saptamana aceasta vine in sfarsit asteptata a jocului Batman Arkham City pe PC cu cateva aditii speciale.


Saptamana trecuta, cei de la nVidia au lansat un scurt videoclip care scoate in evidenta diferenta dintre versiunea PC si cea de console a jocului Batman Arkham City. Daca cei cu sisteme performante vor fi incantati de noile aditii asupra jocului, cei cu calculatoare mai slabe s-ar putea sa se traga de par cand vor citi cerintele de sistem care le vom arata si noi in acest articol.

Diferentele grafice intre Batman Arkham City pe PC si Console:


Multe aspecte grafice au fost imbunatatite cum ar fi efectele particulelor. Cei cu calculatoare puternice care au asteptat pana saptamana aceasta sa joace Batman Arkham City s-ar putea sa fie incantati de aceste schimbari, dar cea mai mare parte a jucatorilor vor fi probabil dezamagiti de aceasta lunga asteptare.

Cerintele de sistem pentru Batman Arkham City:

Cerinte minime de sistem.
Sistem de operare: Microsoft Windows XP, Vista or 7
CPU: Dual-Core CPU 2.4 Ghz
RAM: 2GB
Placa Video: NVIDIA 8800 sau ATI 3800 with 512MB of VRAM
Sunet: Placa de sunet compatibila cu Microsoft Windows XP/Vista or 7 (compatibila 100% DirectX 9.)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM
Hard Disk: 17.5GB spatiu liber

Cerinte de sistem recomandate.
Sistem de operare: Microsoft Windows 7
CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz
RAM: 4GB
Placa Video: NVIDIA GeForce GTX 460 sau ATI Radeon HD 6850 cu 768MB+ de VRAM (compatibil cu DirectX 11)
Sunet: Placa de sunet compatibila cu Microsoft Windows XP/Vista sau 7 (Compatibila 100% cu DirectX 9.)
DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM
Hard Disk: 17.5 GB spatiu liber

Partea de continut a jocului cu siguranta va fi 100% similara cu cea a versiunii de consola a jocului Batman Arkham City si pe PC, marea schimbare fiind doar in motorul grafic si in mod evident controlul. Meniul jocului va fi alterat intr-o oarecare masura pentru a fi caracteristic jocurilor PC si a ajuta la personalizarea setarilor, care pot fi facute doar pe PC.

Batman Arkham City, varianta pe PC va fi lansata maine, 22 noiembrie 2011 in SUA, urmand sa fie lansata la sfarsitul saptamanii acestea, in 25 si in Europa.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)