Jocuri Noi

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam pentru PC va fi lansat in curand

Scris de Caesar
Luni, 06 Decembrie 2010 14:07
bfbc2-vietnamElectronic Arts va lansa pe data de 18 decembrie 2010 expansionul pentru multiplayer Battlefield: Bad Company 2 Vietnam, destinat versiunii de PC a jocului Battlefield: Bad Company 2. Doritorii il vor putea achizitiona prin intermediul Steam si EA Store si vor avea supriza de a descoperi aici o multime de noi arme si vehicule, harti suplimentare si posibilitatea de a lupta de care parte doresc: ca US marines sau NVA, North Vietnamese Army.
Pachetul digital multiplayer Battlefield: Bad Company 2 Vietnam readuce pe ecranele calculatoarelor toata intensitatea si actiunea adictiva facute celebre de best-sellerul Battlefield: Bad Company 2 adaugand cateva elemente noi insa, menite sa le aduca fanilor un plus de calitate si nou.
Chiar inainte de lansarea expansionului Battlefield: Bad Company 2 Vietnam, fanii s-au putut bucura incepand cu data de 1 decembrie de patru noi harti, inclusiv doua remakeuri ale celebrelor Oasis si Harvest Day din primul titlu, Battlefield: Bad Company. Acestea au fost oferite gratuit tutror posesorilor de licente Battlefield: Bad Company 2, atat a versiunilor de PC cat si de console, care s-au inregistrat cu un cod VIP.
Toate cele patru moduri multiplayer din Battlefield: Bad Company 2, incluzand aici si Conquest Mode, vor fi jucabile si in expansionul Battlefield: Bad Company 2 Vietnam. Acesta se va integra perfect in jocul original astfel incat jucatorii vor avea posibilitatea de a-si continua treburile incepute fara a pierde din experienta si punctele acumulate.
Ce contine pachetul

* Patru noi harti din Vietnamul anilor 1960, o noua si proaspata atmosfera vizuala si de gameplay.
* Sase vehicule motorizate printre care elicopterul american Huey sau tancul rusesc T54.
* 15 noi modele de arme facute celebre de acest razboi.
* Un soundtrack care sa ne poaret in atmosfera anilor 1960.
* Dialoguri autentice, bazate pe comunicatiile reale dintre fortele americane si vietnamese inregistrate in timpul conflagratiei.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)