Jocuri Noi

Battlefield Play4Free

Scris de Caesar
Vineri, 12 Noiembrie 2010 05:37
battlefield-releases-play4freeConform celor de la Electronic Arts, mult asteptatul FPS de actiune gratuit, Battlefield Play4Free, va fi lansat in primavara anului viitor. Testarea va incepe la data de 30 noiembrie, cei interesati putand sa se inscrie deja prin intermediul site-ului oficial.

Combinand cele mai faimoase harti din Battlefield 2 cu clasele si armele deja familiare din Battlefield: Bad Company 2, Battlefield Play4Free va oferi jucatorilor si un set de 16 vehicule printre care vom regasi elicopterul de atac Mil Mi-28, fighterul F35 VTOL, masivul tank rusesc T-90 precum si rapidul vehicul LSV (light strike vehicle). Jucatorii vor progresa invatand noi si noi lectii de lupta, castigand banii virtuali disponibili si, cheltuindu-i pentru achizitionarea unui arsenal din ce in ce mai devastator pentru inamici.

Pentru un joc gratuit, Battlefield Play4Free se va distinge cu siguranta, beneficiind si de aceasta mostenire deloc de ignorat. Battlefield 2 reprezinta fundatia jocului, engine-ul grafic folosit fiind unul in mare masura modificat fata de cel care sustinea jocul lansat in 2005, adaptat noilor conditii dar in acelasi timp prietenos cu procesoarele calculatoarelor.

Hartile beneficiaza la randul lor de imbunatatiri, chiar daca vom avea la dispozitie aceleasi harti cu care ne-am obisnuit in Battlefield 2, importand cateva elemente noi si de la mai recentele jocuri Bad Company. Pe langa arme si harti, din jocurile deja lansate, vor fi importate si cele 4 clase principale de soldati: Assault, Engineer, Medic si Recon. Pe masura ce avansam in ranguri, vom putea castiga si bani, atat de necesari in evolutia unui caracter, care poate cumpara cele mai noi si mai devastatoare arme de asalt.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)