Jocuri Noi

Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction

Scris de Serj
Duminică, 09 Mai 2010 10:19
jocuri cu Ben 10 Alien si echipa extraterestraNoi jocuri cu Ben 10 Alien! Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction este noul titlu din bine cunoscuta serie de jocuri de actiune bazata pe serialul de desene animate difuzat la postul tv Cartoon Network Ben 10 Alien.

Franciza de jocuri cu ben 10 si echipa extraterestra a devenit din ce in ce mai populara in randul copiilor de toate varstele, iar aparitia unui nou titlu nu face decat sa bucure un numar mare de fani ai lui Ben 10 si echipa lui extraterestra. In Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction il veti controla pe Ben Tennyson si 16 forme extraterestre, care vor imbarca intr-o calatorie in jurul lumii pentru a recupera un artefact extraterestru stravechi cu ajutorul caruia vor salva omenirea de la o misterioasa furtuna cosmica menita sa distruca lumea.

Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction va introduce noi eroi extraterestrii cum ar fi Armodrillo, WaterHazard, AmpFibian, Terraspin, si NRG din serialul tv Ben 10: Ultimate Alien, eroi cu care veti lupta impotriva fortelor inamice. Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction va pune la dispozitie si un sistem prin care va veti putea imbunatati atributele eroilor pe parcursul jocului. Un aspect notabil in acest joc este si implementarea sistemului Quick Switch care va permite jucatorului sa schimbe rapid jucatorii din echipa extraterestra, lucru care face ca Cosmic Destruction sa iasa in evidenta fata de celelalte jocuri Ben 10.

Seria de jocuri cu Ben 10 si echipa extraterestra a inregistrat un real succes dupa spusele lui Peter Andrew, vicepresedintele productiei de la D3P, cu peste 6 milioane de copii vandute in toata lumea. Cu siguranta Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction se va ridica asteptarilor fanilor, jocul fiind realizat acum si pentru platforma PS3. Momentan fanii de jocuri cu ben 10 nu pot decat sa astepte lansarea lui Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction. Din pacate o data de lansare inca nu a fost facuta publica, dar se preconizeaza ca jocul va fi lansat spre sfarsitul anului 2010.

Jocul va fi disponibil pe platformele PS2, PSP, DS, PS3, NINTENDO Wii, si Xbox 360. Deocamdata o variata PC a jocului Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction nu a fost anuntata spre nemultumirea fanilor care nu detin o consola, iar producatorii nu se inghesuie sa dezvolte jocuri cu Ben 10 pentru PC.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)