Jocuri Noi

Bulletstorm

Scris de Caesar
Vineri, 21 Mai 2010 10:37
Bulletstorm
Bulletstorm este un joc de actiune FPS dezvoltat de catre "Poeple Can Fly" si distribuit de Electronic Arts pentru PS3, Xbox360 si Windows PC.

Bulletstorm va fi plasat intr-o lume utopica futurista, in care o armata de mentinere a pacii formata din luptatori de elita se lupta sa puna capat unui razboi civil devastator. Deceptionati, doi membri ai celei mai temute unitati vor incerca sa se desprinda de factiunea din care fac parte si sa lupte pe ciont propriu. Prinsi pe o planeta paradisiaca dar abandonata, Grayson Hunt si Ishi Sato se vad nevoiti sa infrunte hoarde de mutanti si cete de canibali sangerosi. Doar doua obiective au cei doi luptatori: sa scape in viata de pe planeta si sa se razbune pe cel vinovat de prezenta lor in acea lume stranie.

Jucatorii vor intra in pielea lui Grayson Hunt si vor dispune de un arsenal ca la carte care cuprinde miscari spectaculoase si arme de dimensiuni considerabile care vor oferi un spectacol pe cinste pe durata bataliilor. Un gameplay care se anunta extrem de intens si care promite sa satisfaca si cele mai exigente cerinte ale inveteratilor. Totodata, Bulletstorm va oferi si optiunea inedita de avansare a eroului pe baza eficientei in tragerea cu arma prin intermediul sistemului Skillshot. Recompensele vor fi sub forma de puncte, care vor putea folosite la imbunatatirea personajului si cumpararea de noi arme de asalt. Jocul de actiune Bulletstorm va fi bazat pe Unreal Engine 3 si va fi lansat probabil in anul 2011.

Trailer Bulletstorm :

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)