Jocuri Noi

Call of Duty Black Ops

Scris de Caesar
Miercuri, 03 Noiembrie 2010 19:21
codbo1Call of Duty: Black Ops este un shooter de razboi mult asteptat de fanii genului dar si de fanii francizei deja consacrate de o multime de titluri de succes, Call Of Duty. Dezvoltat de Treyarch si distribuit de Activision incepand cu ziua de 9 noiembrie 2010, Call of Duty: Black Ops ne va propulsa in subteranele Razboiului Rece in cadrul caruia vom participa la cateva dintre cele mai secrete batalii/ operatiuni militare, plasandu-ne in cateva dintre cele mai periculoase si mai active zone de conflict armat de la sfarsitul anilor 1960.


Jocul va fi disponibil pentru cele mai importante platforme de gaming precum Playstation 3 (PS3), XBOX360, Nintendo Wii, DS dar si pentru PC-uri.
Incepand cu junglele din Vietnam si pana in pustiul inzapezit al muntilor Urali, vom actiona in spatele liniilor inamice folosindu-ne de o echipa dar si de tehnologie, atat de limitata pe cat era ea in anii 60 ai secolului trecut. Din fericire nu chiar atat de inapoiata, echipa beneficiind de suport aerian precum avionul invizibil SR-71 Blackbird, elicoptere de asalt mortale iar la sol, de blindate de transport pentru personal. La fel ca si in cazul celorlalte jocuri apartinand francizei coD, Call of Duty: Black Ops va dispune si de un mediu online bine pus la punct in care vom avea parte de vehicule pe care sa le putem conduce in voie, elemente customizabile si un sistem de scoruri remaniat si adaptat conditiilor si cerintelor actuale.

Ce ne asteapta in Call of Duty: Black Ops:

- Razboi retro. Call of Duty: Black Ops ne va purta in tenebrele unui razboi de mult istorie, un razboi purtat impotriva comunismului atat in junglele asiatice cat si in estul indepartat al Europei.
- Ammu-Nation. Elementele speciale si inedite de munitie includ gloantele speciale cu explozie Dragon Breath pentru pusca sau sagetile cu explozibil pentru arbaleta.
- Aparate de zbor. Call of Duty: Black Ops ne va permite sa preluam controlul legendarului avion stealth SR-71 Blackbird sau sa lansam atacuri devastatoare din elicopterele de asalt din care sa debarcam pentru actiuni mai intense la sol.
- Mediu online bine pus la punct. Unealta de customizare Create-a-Class 2.0 ne va permite personalizarea bataliilor online in cele mai mici detalii.

codbo1codbo2codbo3codbo4
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)